ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα επιστολή στο PRESSARIS: “Γιατί έμεινε απροστάτευτος ο Άρης;”

Νέα επιστολή έστειλε φίλος αναγνώστης Δημήτρης Μπαλαφτσαλής από τον Λαγκαδά στο PRESSARIS με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά:

Γεια σας

“Ένα κρίμα ,ένα γιατί ,μαύρες σκέψεις περνάν και βασανίζουν κάθε αρειανό ,γιατί το ένα γιατί το άλλο? ‘Όμως κύριοι αυτό που μου έμεινε εμένα είναι πως ο μεγάλος ΑΡΗΣ ή μεγαλύτερη ομάδα της Θεσ/νικης τελείως απροστάτευτη κατάντησε ανυπόληπτη  ,άραγε τι να φταίει ?

Σίγουρα η έλλειψη σοβαρών παραγόντων όχι απαραίτητα εύρωστων οικονομικά αλλά ανθρώπων που μέσα τους κυλά αριανοσύνη και φιλότιμο.

Που είναι μάγκες όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια που παραπαίει το σωματείο όλοι αυτοί που κατά καιρούς έκτισαν καριέρες ,επιχειρήσεις ,δημαρχιακά , βουλευτικά  και υπουργικά αξιώματα? Αυτοί που χωρίς το πέπλο του αρειανού (χρόνια τους τρώμε στην μάπα από ραδιόφωνα τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες )δεν θα ήταν τίποτα .Άραγε γιατί λούφαξαν στις πολυθρόνες τους μήπως θέλουν ειδική πρόσκληση  και τεμενάδες για να ενεργοποιηθούν ?

Ο ΑΡΗΣ κύριοι είναι τεράστιο και ιστορικό σωματείο είναι πάνω από όλους μας

Μήπως είναι καιρός να δώσουν όλοι αυτοί πίσω ένα μικρό κομμάτι από αυτά που πήραν από τον ΑΡΗ ,όχι απαραίτητα χρηματικό αλλά ηθική βοήθεια  ,παρουσία στο γήπεδο ,φωνή στα κέντρα αποφάσεων να δώσουν πνοή σ αυτόν τον γίγαντα που κατάντησε νάνος.

Τα λόγια στα  καφενεία πρέπει να τελειώσουν είναι η ώρα των έργων ας σταματήσουμε τις κριτικές, τις γκρίνιες ,λάθη έγιναν και θα γίνουν και όσα έγιναν και ας ασχοληθούμε με  μας και όχι με το τι γίνεται στου γείτονα.

Που είναι οι παλαίμαχοι η ψυχή του ΑΡΗ μόνο παχιά λόγια

Ας σοβαρευτούμε όλοι μας ας στρωθούμε  όλοι μας ,πήραμε  ένα μεγάλο Άρη και τον καταντήσαμε νανάκι .Φταίμε όλοι μας γιατί αυτούς που κατά καιρούς είχαν και έχουν την άμεση ευθύνη για το σημερινό κατάντημα   εμείς τους τοποθετήσαμε εκεί όλα αυτά τα χρόνια.

Καιρός να ανασκουμπωθούμε από σήμερα από τώρα όλοι μας κανένας δεν περισσεύει για ένα μεγάλο Άρη που το αξίζει και που ανήκει στα 5 μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα.

Γιατί ποδόσφαιρο χωρίς τον Άρη είναι ποδόσφαιρο ορφανό και ας το πάρουν χαμπάρι όλοι και πρώτα εμείς.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δ.ΜΠΑΛΑΦΤΣΑΛΗΣ

ΛΑΓΚΑΔΑΣ”

 

To Top