ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέες επαφές με Λώτσο για… τριπλό στόχο

Ένα ραντεβού, τρεις υποθέσεις. Ο Άρης θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο του, που είναι να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Λευτέρη Μποχωρίδη, να προσθέσει τον Βασίλη Καββαδά, αφού πρώτα διακανονίσει την οφειλή που υπάρχει από τη σεζόν 2016-17.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος έχει επαφές με τον εκπρόσωπο των δύο παικτών, Νίκο Λώτσο και αυτές οι επαφές θα γίνουν πιο άμεσες τα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα αποτελέσμα.

Ο Άρης πρωτίστως θέλει να διακανονίσει την οφειλή προς τον Καββαδά, για να κάνει άλλο ένα βήμα προς την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών.

Από εκεί και πέρα επιθυμεί να έχει στο ρόστερ του και τον Μποχωρίδη και τον Καββαδά, αλλά οι υποθέσεις δεν είναι εύκολες, διότι ο Άρης δεν έχει να προσφέρει πολλά χρήματα.

Μπασκετικά είναι ίσως η ιδανική επιλογή και για τους δύο, διότι πολύ απλά θα είναι παίκτες με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη και πάντα έχει στόχους και προσδοκίες από τον κόσμο της.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες είναι που καλούνται να αποφασίσουν τι θα διαλέξουν για την επόμενη μέρα της καριέρας τους…

To Top