Νέες συζητήσεις με Joma για τη φανέλα – Η Nova μιλάει για συμφωνία με Καλαϊτζίδη

Νέες συζητήσεις γίνονται για τη φανέλα του Άρη, μετά την αλλαγή των τελευταίων αγωνιστικών.

Όπως είναι γνωστό, η διοικητική αλλαγή έφερε το τέλος της συνεργασίας με τη stabomania, ενώ στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έπαιζε με no name εμφάνιση, χωρίς το σήμα κάποιας εταιρίας.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζουν επίσημα στελέχη της adidas, θέμα με τη συγκεκριμένη εταιρία δεν υπήρχε σε ουσιαστικά βάση ποτέ. Οι κίτρινοι μιλούν εκ νέου (όπως έγινε και το καλοκαίρι, αλλά τελικά προτιμήθηκε η Macron) με την εταιρία Joma (έχει συνεργασία με την ΕΠΟ για να ντύνει τους διαιτητές μέχρι το 2017), την ώρα που η Nova στο σάιτ της αναφέρεται σε οριστική  συμφωνία με τον Καλαϊτζίδη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, έχει έρθει σε συμφωνία με πολύ γνωστή αθλητική εταιρία (η συγκεκριμένη φίρμα εδώ και χρόνια ντύνει τους διαιτητές), αποκομίζοντας μάλιστα όφελος αρκετών χιλιάδων ευρώ! Η νέα φανέλα σχεδιάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι έτοιμη όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί όχι ακόμη και στο μεθαυριανό ματς με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη για τον σχεδιασμό και μιας νέας επετειακής φανέλας, αντικαθιστώντας την προηγούμενη, δίνοντας νέα έμφαση στο ορόσημο των 100 ετών από την ίδρυση του Αρη”!

To Top