Νέιμικ: “Αντιδράσαμε σωστά, πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ”

Ο Ντρου Νέιμικ στάθηκε στην πολύ καλή αντίδραση που είχε ο Άρης σαν ομάδα μετά τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου, αλλά και για την καλή δουλειά που έκανε το προπονητικό τιμ της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε αρχικά πως “ήταν μια πολύ καλή νίκη μετά τα όσα συνέβησαν με τον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να αφήσουμε πίσω μας το ματς της περασμένης βδομάδας και να συγκεντρωθούμε στον Απόλλωνα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει με περιστροφές στην άμυνα, αλλά προσαρμοστήκαμε. Το προπονητικό τιμ έκανε πολύ καλή δουλειά και τελικά φτάσαμε στη νίκη που ήταν πολύ σημαντική. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάθε αγώνας είναι μια πολύ μεγάλη μάχη. Είναι πολύ ανταγωνιστική λίγκα”.

Για την προσωπική του απόδοση, κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο σχολίασε πως “προσπαθώ να είμαι σταθερός σε αυτά που μου ζητούνται να κάνω, να παίξω καλή άμυνα, να προστατεύσω την ρακέτα. Οι συμπαίκτες μου βγήκαν μπροστά επιθετικά, έβαλαν σπουδαία καλάθια και στο τέλος όταν χρειάστηκε σκόραρα και εγώ. Το τέταρτο δεκάλεπτο είναι η ώρα που πρέπει να κερδίσεις… Χαίρομαι που ήμουν παρών και βοήθησα. Ήμουν ξεκούραστος και έκανε ότι χρειαζόταν για να βοηθήσω, αλλά θέλω να είμαι το ίδιο καλός και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού”.

To Top