Νέοι οικονομικοί μπελάδες για Πανιώνιο από Σάμαρη!

Μια «πληγή» από το παρελθόν προέκυψε για τον Πανιώνιο, αφού καλείται να πληρώσει περίπου 110.000 ευρώ στον Ανδρέα Σάμαρη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Εκεί που στον Πανιώνιο μπαίνουν σε μια οικονομική σειρά με «αμαρτίες» του παρελθόντος και παλαιότερων διοικήσεων, κάτι νέο «σκάει» από το πουθενά και οι Νεοσμυρνιώτες υποχρεώνονται σε πισωγύρισμα.

Σε αυτό το πλαίσιο προέκυψε νέα «λυπητερή» από την πλευρά του Ανδρέα Σάμαρη. Ο παίκτης διεκδικούσε 110.000 ευρώ από τη σεζόν που αγωνίστηκε στην ομάδα το 2013 και τελικά κέρδισε την υπόθεση, αφού όπως φαίνεται από τα ποσά, δεν πληρώθηκε ποτέ για τη χρονιά που έπαιξε με τα «κυανέρυθρα».

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέβαλε χρήματα στον Πανιώνιο για την απόκτησή του, αλλά και για να «σπάσει» το ποσοστό πιθανής μεταπώλησής του (πριν προκύψει πρόταση από την Μπενφίκα), ο παίκτης δεν έλαβε ποτέ χρήματα από τη διοίκηση Τσάβαλου.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η νυν διοίκηση των Νεοσμυρνιωτών καλείται να διαχειριστεί ακόμα ένα οικονομικό ζήτημα, προκειμένου να μην έχει προβλήματα εν όψει της νέας σεζόν.

To Top