Νέος χορηγός για το γυναικείο μπάσκετ του Άρη

Ακόμα ένας χορηγός προστέθηκε στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία ThessCafe, η οποία θα είναι στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθεια της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία.

Η εταιρεία Thesscafe, με αντικείμενο την εμπορία καφέ και σχετικών προϊόντων που απευθύνεται στην αγορά της Horeca, είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Gima Caffe, της ICS για την Β. Ελλάδα αλλά και άλλων σημαντικών brands.

Σήμερα η εταιρεία αυξάνει συνεχώς τον κατάλογο των προϊόντων της και εξελίσσει τις υπηρεσίες της πάνω στο κομμάτι του after sales service, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες λόγω της ευελιξίας και της ταχύτητάς της. Διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής σε συνδυασμό με το τμήμα εξειδικευμένου προσωπικού προσφέρει στους πελάτες τις την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια μιας υπεύθυνης εταιρείας.

Οι συνεργάτες της στο τμήμα πωλήσεων εκπαιδεύονται διαρκώς για να είναι πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με την αγορά του καφέ. Η εκπαίδευση barista είναι βασικός της στόχος έτσι ώστε να αποτυπώνεται στο φλιτζάνι και να αναδεικνύεται η ιδιαίτερη γεύση του καφέ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέος χορηγός για το γυναικείο μπάσκετ

Ακόμα ένας χορηγός για το γυναικείο μπάσκετ του Άρη, αφού οι «κίτρινες» έδωσαν τα χέρια με την εταιρία KYANA HELLAS, η οποία θα προβάλλεται στο πίσω μέρος της φανέλας των νεανίδων.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ με χαρά ανακοινώνουν ότι η εταιρία KYANA HELLAS θα είναι επίσημος υποστηρικτής της προσπάθειας για την περίοδο 2015-2016.

Η εταιρία KYANA δραστηριοποιείται στον τομέα των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου προτείνοντας σειρές προϊόντων άριστης ποιότητας που αποτελούν καρπό ενδελεχούς έρευνας και ανταποκρίνονται πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του σύγχρονου κομμωτή.

Η εταιρία KYANA HELLAS θα προβάλλεται στο πίσω μέρος της φανέλας του τμήματος των νεανίδων για την περίοδο 2015-2016».

kyana

 

To Top