Νέος χορηγός για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., η οποία αποτελεί και το νέο χορηγό του τμήματος.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της συνεργασίας του με την εταιρία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην εμφιάλωση νερού.

Τα σχετικά συμφωνητικά υπογράφηκαν μετά την συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ομάδας μας ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, με εκπροσώπους της εταιρίας.

Η συμφωνία της χορηγίας προβλέπει την διάθεση των προϊόντων της εταιρίας τόσο για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας όσο και των χώρων του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η εταιρία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. μας συστήνεται το 1992 με την ανέγερση του αρχικού εργοστασίου εμφιάλωσης (600 τ.μ.) στην τοποθεσία Σπηλιά Κοζάνης και αργότερα εμπορίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΣΕΛΙ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ είναι ένα φυσικής προέλευσης μεταλλικό νερό που αναβλύζει κι εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή ΑΣΣΟΣ, τη μοναδική πηγή φυσικής ροής μεταλλικού νερού που δεν προέρχεται από γεώτρηση, επίσημα αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πλούσιο σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία από τα πετρώματα που διατρέχει στα παρθένα οροπέδια του Βερμίου και με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, στοιχείο που το κατατάσσει ψηλά σε προτίμηση από όσους αθλούνται σε έντονους ρυθμούς, αποτελεί ένα απόλυτα φυσικό προϊόν με υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, απαραίτητο για μια σωστή και ισορροπημένη καθημερινή διατροφή.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ανέδειξαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΣΕΛΙ ως ένα από τα κορυφαία ποιοτικά προϊόντα στην κατηγορία του μέσα στα 20 χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας του, με εντυπωσιακή αύξηση στις προτιμήσεις των καταναλωτών τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές και δυναμική παρουσία και εξαγωγές σε πολλές χώρες , με ένα δίκτυο διανομής που επεκτείνεται εντός κι εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

To Top