Νέο ξεμπρόστιασμα! Κομίνης: “Ο Γκαγκάτσης μου ζήτησε να γράψω ότι ο αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στον ΠΑΟΚ”

Νέο ξεμπρόστιασμα! Ο ρέφερι του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης, ανέφερε μεταξύ άλλων στο υπόμνημά του προς το δικαστήριο της Super League ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης τού ζήτησε να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στην ιστοσελίδα “dikisports.blogspot.gr” δημοσιεύθηκε το περιεχόμενο του πρόσθετου υπομνήματος του διαιτητή του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γιώργου Κομίνη, όπου μεταξύ άλλων ο ρέφερι του συνδέσμου Θεσπρωτίας αναφέρει πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, του ζήτησε να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων.

Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν ήταν γνωστό μέχρι στιγμής, μιας και η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ είχε στηριχθεί στην επιχειρηματολογία ότι η Ένωση ευθυνόταν για την οριστική διακοπή του αγώνα, διότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο για να παιχτούν τα τελευταία λεπτά. Ο Κομίνης, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόσθετη κατάθεσή του απάντησε στον αντιπρόεδρο των “ασπρόμαυρων” πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο ρέφερι: “Από τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση, μου ζητήθηκε να καταγράψω στο Φύλλο Αγώνα δήλωση, πως ο ως άνω αγώνας θα πρέπει να κατοχυρωθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Του υπέμνησα, πως παρόμοια καταγραφή δεν είναι δυνατό να γίνει στο Φύλλο Αγώνα, καθώς συνιστά αυτοτελή ένσταση, η οποία, όπως προκύπτει από τον συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 15 και 23 ΚΑΠ/ΕΠΟ, υποβάλλεται μόνο ενώπιον των αρμοδίων οργάνων“.

To Top