Νέο blog Βελώνη στο PRESSARIS: “101 χρόνια ένδοξης ύπαρξης, μία μόνο ευχή: Nα μην ξαναζήσουμε ότι μας πόνεσε!”

Ο Χρήστος Βελώνης επιστρέφει με νέο blog μέσω του PRESSARIS, ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου, για να δώσει το δικό του μήνυμα αφύπνισης και συσπείρωσης!

“Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, χρόνια πολλά Άρης μου-μας! Για την χώρα ότι και να ευχηθεί κανείς, μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας. Για τον Άρη, όμως, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα. Και κυρίως α μην επιτρέψουμε να γίνουν ξανά όλα αυτά που μας πόνεσαν όλα αυτά τα χρόνια…

Εύχομαι, αυτή η νέα εκατονταετία που ξημέρωσε από σήμερα μπροστά μας γι αυτό τον τεράστιο σύλλογο, να μην έχει τίποτα απ΄όσα μας πλήγωσαν τα προηγούμενα χρόνια. Τι χρειάζεται για να γίνει αυτό; Όλοι οι Αρειανοί στο πλευρό της ομάδας…

Μικροί, μεγάλοι, πλούσιοι, φτωχοί, όλοι κοντά στον σύλλογο. Σε όλα του τα αθλήματα γιατί Άρης δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Άρης είναι και το βόλεϊ, ο στίβος, το χάντμπολ, όλα όσα φέρουν τον “θεό του πολέμου” στο στήθος!

Ο Άρης δεν είναι μόνο μία ομάδα, είναι τρόπος ζωής. Κοινωνικό φαινόμενο που κρατά 101 χρόνια! Αυτό από μόνο του τα λέει όλα! Υπεράνω εθνικοτήτων, χρώματος, κομμάτων, ιδεών, ο Άρης είναι απλά ο… Άρης ΜΑΣ!

Αυτό τον Άρη αγαπήσαμε από παιδιά και αυτόν πρέπει εμείς, οι φίλαθλοι του να τον οδηγήσουμε στην “ανάσταση” του! Γατί αν δεν μπορέσουμε εμείς, δεν θα μπορέσει κανείς.

Ο Άρης είναι τρόπος ζωής. Της δικής μας ζωής και είναι καθήκον μας να είμαστε στο πλευρό του, θεματοφύλακες αυτής της ένδοξης ιστορίας…

Υ.Γ.Με ικανοποιεί που βλέπω την ομάδα να σκοράρει συνεχώς στα τελευταία δύο παιχνίδια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Πρέπει, όμως, να συνεχιστεί γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει…”

To Top