ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νίκη… Αγνοείται από τα Θεοφάνεια!

Το 2018 μοιάζει… μαρτυρικό για τον Άρη εντός κι εκτός παρκέ. Πέρα από τα δεδομένα προβλήματα λόγω του Νίκου Λάσκαρη, οι κίτρινοι μετρούν επτά συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θα κλείσουν σε δύο μέρες έναν μήνα χωρίς νίκη!

Ο Άρης ξεκίνησε το 2018 με νικηφόρο πέρασμα από τη Νέα Σμύρνη, κερδίζοντας τον Πανιώνιο στις 6 Ιανουαρίου. Από τότε μετράει μόνο ήττες, βάζοντας τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα και θέτοντάς τον εκτός Ευρώπης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Ιανουάριος αποδεικνύεται καταστροφικός για τους κίτρινους, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ούτε τη δύναμη που παίρνουν από την έδρας τους.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει ηττηθεί κατά σειρά από Ναντέρ, Ρέθυμνο, Τέλεκομ Μπον, Κολοσσό, Μπεσίκτας, Κόροιβο, Αβελίνο και ΑΕΚ. Οι ήττες που πραγματικά τον οδήγησαν σε πισωγύρισμα είναι αυτές με τον Κολοσσό και τον Κόροιβο μέσα στο Παλέ, όπως φυσικά και το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, που θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει, αλλά το έχασε μέσα από τα χέρια του.

Ο Άρης αρχές Φεβρουαρίου απέχει δύο νίκες από την επικίνδυνη ζώνη, έχει αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ και δυστυχώς μοιάζει… εθισμένος στην ήττα.

To Top