Νίκη επί των ακαδημιών Κούη οι Κορασίδες του Άρη (photos)

Με 6 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο οι κορασίδες του Άρη επικράτησε με 7-2  του junior Ντίνος Κούης Ευόσμου 4, ενώ έχαναν στο ημίχρονο με 2-1.

Αναλυτικά η ενημέρωση του τμήματος μέσω Facebook:

Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας είχαν ένα εύκολο απόγευμα,καθώς νίκησαν με 7-2 το junior Ντίνος Κούης Ευόσμου 4,για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κίτρινες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και νίκησαν εύκολα με 7-2,αν και έχαναν με 2-0 από το 10′.

Οι κίτρινες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, με δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκαν από το junior Ντίνος Κούης Ευόσμου 4 στο 5′ και στο 10′ της αναμέτρησης.

Βέβαια,οι κίτρινες πριν δεχτούν το δεύτερο γκολ είχαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν,με δοκάρι που είχαν με σουτ στο 7′ της αναμέτρησης.

Μετά το 2-0 οι κορασίδες του ΑΡΗ έχασαν ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με την Φωτεινή Μουστακλή να βγαίνει τετ α τετ,αλλά το πλασέ της το απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Οι κίτρινες στην συνέχεια του αγώνα έβαλαν 7 γκολ και νίκησαν εύκολα τον αντίπαλο τους. Στο 20′ της αναμέτρησης έγινε το 2-1 με σουτ,όπου ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες ήταν καταιγιστικές,είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και επικράτησαν πλήρως τον αντίπαλο τους πετυχαίνοντας άλλα 6 γκολ.

Στο 27′ έγινε το 2-2 με σουτ και στο 29′ της αναμέτρησης με κεφαλιά έγινε το 2-3 ,υπέρ του ΑΡΗ.

Οι κίτρινες συνέχιζαν να παίζουν επιθετικά και να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα με την Δήμητρα Κρομύδα,την Φωτεινή Μουστακλή και την Αθηνά Τσιάτσου.

Ο ΑΡΗΣ έκανε το σκορ 2-4 στο 33′ ,ύστερα από σουτ έξω από την περιοχή της Δήμητρας Παρούση.

Οι κορασίδες του ΑΡΗ μετά από 7 λεπτά έκαναν το 2-5 με σουτ.

Στην συνέχεια του αγώνα η Χριστίνα Αγαθαγγελίδου στο 45′ με σουτ από το κέντρο αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 2-6.

Για να έρθει η Δήμητρα Κρομύδα στο 48′ με πλασέ να κάνει το 2-7 υπέρ του ΑΡΗ,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Αρχηγός των κορασίδων του ΑΡΗ αυτή την φορά ήταν η Δήμητρα Παρούση.

Επίσης,στον αγώνα αυτή την φορά προπονήτρια των κορασίδων του ΑΡΗ ήταν η Ρία Κολλήγα,μαζί με τη Μιχαέλα Παράσχου,την προπονήτρια της ακαδημίας κοριτσιών του ΑΡΗ στα ανατολικά,στην Θέρμη.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Παράσχου):Βήκα(Τερματοφύλακας),
Μουστακλή,Παρούση(1 γκολ),
Πολυχρονιάδου,Γιαμαλή(4 γκολ+1δοκάρι)Κιουρτσή,
Κρομύδα(1 γκολ)Τσιάτσου,Αγαθαγγελίδου(1 γκολ).

To Top