ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκος Αναστόπουλος, η επιστροφή… Θέλει να ενώσει και να πετύχει

Ο Νίκος Αναστόπουλος επιστρέφει στον Άρη από σήμερα, μετά από δέκα χρόνια. Επιστρέφει σε μια ομάδα που ο ίδιος, σε πολλές συνεντεύξεις του, ομολόγησε ότι έχει στην καρδιά του, όπως και τον κόσμο της, μετά από εκείνη τη δραματική χρονιά στη Β’ εθνική, όταν οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν τις τελευταίες στιγμές του αγώνα στο Χαϊδάρι, να πετύχουν την άνοδο.

Ο 57χρονος τεχνικός πιάνει από σήμερα δουλειά. Θα φορέσει και πάλι τη φόρμα με τον “θεό του πολέμου” στο στήθος. Χθες βρέθηκε στην προπόνηση ο στενός συνεργάτης του, Ανδρέας Σκέντζος. Οι δυο τους μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και τους παίκτες έχουν ένα και μοναδικό (αυτονόητο) στόχο: την άνοδο του Άρη στη Football League και σε δυο χρόνια στη Σούπερ λίγκα.

Οι στόχοι του είναι σαφείς και έχει αναφερθεί σε αυτούς και ο ίδιος ο “αλενατόρε”: θέλει να ενώσει την οικογένεια του Άρη σε αυτή την πολύ δύσκολη καμπή και να πετύχει την… απόδραση της ομάδας από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια σε συνδυασμό με την αγωνιστική επιτυχία, ότι ακριβώς δεν έγινε πέρσι, όταν στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης… Ο τελευταίος όχι μόνο απέτυχε, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δίχασε την οικογένεια του Άρη.

Ο Αναστόπουλος ξέρει ότι δεν παίζουν μόνο οι φανέλες ή το όνομα, αλλά η δουλειά, τα “θέλω” και η σκληρή προσπάθεια. Χρόνος πολύς δεν υπάρχει. Πρώτο φιλικό τεστ το Σάββατο στην Μυτιλήνη με τον Αιολικό. Πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 4 Οκτωβρίου με την Κρύα Βρύση. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στον Άρη όλοι περιμένουν πράξεις.

To Top