ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ναζλίδης: “Τα πάντα για τη φανέλα που φοράω!”

Ο Θωμάς Ναζλίδης, στην πρώτη του συνέντευξη, φορώντας τα «κιτρινόμαυρα», μίλησε για όλους και για όλα! Ο 30χρονος φορ, μίλησε για το παιδικό του όνειρο, που δεν ήταν άλλο, από το να φορέσει τη φανέλα του Άρη κάποια στιγμή στην καριέρα του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πιο έμπειρος και συνειδητοποιημένος, από ποτέ, αρχικά μας γνωστοποίησε τα συναισθήματά του, που επιτέλους κατάφερε να εκπληρώσει ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί…

«Το είπα από την πρώτη ημέρα. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Από τη στιγμή που υπέγραψα νιώθω ότι… πετάω και θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Να δώσω τα πάντα για τη φανέλα που φοράω».

Εξήγησέ μας λίγο, τι ακριβώς ονειρευόσουν από μικρό παιδί;

«Ότι κάθε μικρός Αρειανός που μπαίνει για πρώτη φορά στο Χαριλάου. Οταν πρωτοπήγα με τον πατέρα μου στο γήπεδο, αυτό φαντάστηκα και το συζητούσαμε. Να παίξω με τη φανέλα αυτή, σε αυτό το θρυλικό γήπεδο».

Έφτασες ποτέ πολύ κοντά στο να αγωνιστείς στον Άρη;

«Προσπάθησα. Η πιο σοβαρή συζήτηση έγινε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, τη χρονιά που αποχώρησα από τη Βέροια. Κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν. Αποφασίσαμε όμως από κοινού να μιλήσουμε όταν με το καλό ανέβει η ομάδα, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο μετά από κάποιες κινήσεις που είχαν γίνει ήδη. Στο παρελθόν γράφτηκαν πολλά. Είχε γίνει μία προσπάθεια και όταν είχαν φύγει από την Καβάλα. Δεν ειπώθηκε όμως η πραγματικότητα. Ετσι πήγα στον Πλατανιά».

Πως ένιωσες; Ή τώρα ή ποτέ;

«Ναι. Πίστεψα μέσα μου ότι αν δεν έρθω τώρα, δύσκολα να γίνει μετά από τη στιγμή που περνούν και τα χρόνια. Το “ποτέ” βέβαια δεν ήθελα να το σκέφτομαι».

Ερωτώμενος, για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει στα αποδυτήρια, ξεκάθαρα υποστήριξε πως όπως έπραττε πάντα -έτσι και τώρα- θα βγει μπροστά για το καλό της ομάδας.

«Θέλοντας και μη, θα το κάνω. Θα μου βγει χωρίς να το επιδιώξω. Το έκανα σε όλες τις ομάδες που ήμουν. Ανέκαθεν έβγαινα μπροστά στα δύσκολα. Θα το κάνω και εδώ. Είμαι σε μία πολύ ώριμη ηλικία και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό θέλω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Θες να μας λύσεις και την παρεξήγηση για τον πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχες ως παίκτης του Πλατανιά; Διότι ακολούθησαν πολλά…

«Ηταν ο πανηγυρισμός για την ομάδα μου, επειδή σώσαμε την κατηγορία σε εκείνο το παιχνίδι. Ηταν τα πρώτα μου βήματα στη Σούπερ Λίγκα. Δεν είχε να κάνει με τον Άρη».

Πως ένιωσες τότε;

«Με πείραξε ότι Αρειανοί έβριζαν Αρειανό. Ας με βρίζει όλος ο κόσμος. Οχι ο κόσμος του Άρη. Είναι σαν να με βρίζει η οικογένειά μου. Ένα αποτέλεσμα αν θέλετε, της εσωστρέφειας και της διχόνοιας που ταλαιπωρεί τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Πάλι όμως, δεν κράτησα κακία».

Όλο αυτό σε έκανε να πεισμώσεις ακόμα περισσότερο;

«Θέλω να κάνω το καλύτερο την ομάδα. Οχι να αποδείξω κάτι. Να κάνω τα πάντα ώστε στο τέλος να μην με βρίζουν και να είναι όλοι ικανοποιημένοι από μένα».

Με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο μεγάλωσαν μαζί. Ένας δρόμος χώριζε τα σπίτια τους στη Θεσσαλονίκη. Τώρα, για πρώτη φορά στην καριέρα τους, αγωνίζονται μαζί στην ίδια ομάδα.

«Το συζητούσαμε από μικροί, όταν παίζαμε στις αλάνες. Είναι κάτι πολύ όμορφο», τόνισε εμφανέστατα χαρούμενος.

Σε ποιες θέσεις θα σε δούμε να παίζεις; Περιφερειακά της επίθεσης;

«Έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου. Κάποιες συνθήκες με πήγαν στην κορυφή της επίθεσης. Στη Λάρισα καθιερώθηκα εκεί. Εμένα μ΄αρέσει να κινούμαι περιφερειακά, όχι να κάθομαι στην περιοχή και να περιμένω τη μπάλα. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

«ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ»

Το χρέος ενός επιθετικού είναι αναμφισβήτητα το γκολ. Πως όμως θα αντιδράσει ο Θωμάς Ναζλίδης, όταν σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη; Ο ίδιος απαντά: «Εχω πολλές σκέψεις. Μακάρι να γίνει γρήγορα. Ο,τι μου βγει εκείνη την ώρα. Ανυπομονώ να γίνει το φιλικό με την ΑΕΚ. Θέλω να περάσουν οι μέρες, να μπω στο γήπεδο και να νιώσω αυτή τη χαρά».

Πως βλέπεις την ομάδα στην προετοιμασία μέχρι στιγμής; «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά της περσινής ομάδας, στον προπονητή και στη διοίκηση που έβγαλαν την ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά βλέπω ότι σιγά-σιγά υπάρχει οργάνωση».

«Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ… ΓΙΓΑΝΤΑΣ»

Όσον αφορά το μέλλον του Άρη και πως πρέπει να μπουν οι βάσεις για να μην επαναληφθούν όσα συνέβησαν, ο 30χρονος φορ, είχε να πει: «Αυτή η τετραετία πήγε πίσω την ομάδα σε πολλά κομμάτια. Μέσα μου, ο Άρης είναι ένας γίγαντας που σηκώνεται ξανά. Για να το καταφέρει όμως, τα πόδια του πρέπει να είναι από… τσιμέντο. Φτιάχνεται το προπονητικό όπως και το γήπεδο. Ερχονται στην ομάδα άνθρωποι με τεχνογνωσία. Επιστρέφουν άτομα… σημαίες, όπως ο Γιώργος Κολτσίδας. Το θέμα είναι να τηρηθεί το πλάνο που υπάρχει και να μπουν νέα πράγματα. Φυσικά οι στόχοι του Άρη πρέπει να είναι πάντα υψηλοί. Απλά δεν πρέπει να μας παραπλανήσει. Να μην στηριζόμαστε σε γυάλινα πόδια».

«Δεν θα τάξουμε… τρέλες. Ο κόσμος ξέρει να αγαπάει την ομάδα. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Αν πάμε όλοι μαζί με κοινό στόχο και ενωμένοι, είναι το καλύτερο».

To Top