ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Να προφυλαχθεί από όλους το αγωνιστικό τμήμα

Η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης έχει φτάσει στο απροχώρητο μετά και την επίσχεση εργασίας των υπαλλήλων στα γραφεία. Αυτό που θα πρέπει να προφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού είναι το αγωνιστικό τμήμα.

Ο κόσμος του Άρη, ο Ερασιτέχνης και όλη η οικογένεια του Συλλόγου είναι γεγονός ότι δεν μπορούν να κάνουν αυτό που θα ήθελαν και άμεσα στο ιδιοκτησιακό – διοικητικό της ΚΑΕ, να απεμπλέξουν δηλαδή την οικογένεια Λάσκαρη. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Δυστυχώς, αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή επειδή ακριβώς η οικογένεια Λάσκαρη, Νίκος και Μάνος και Τζόρτζια Ευσεβίου δεν επιθυμούν να αποχωρήσουν, κρατώντας “φυλακισμένο” τον Άρη.

Μπορούν ωστόσο όλοι όσοι εμπλέκονται στον οργανισμό του Άρη να στηρίξουν την ομάδα, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους παίκτες μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η μαρτυρική χρονιά. Απομένουν επί της ουσίας δύο μήνες ακόμα για να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να μη συμβεί κάποιο “τυχαίο ατύχημα” εντός παρκέ.

Ο Άρης οφείλει να πετύχει τις νίκες που πρέπει για να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό αγωνιστικά και ουσιαστικά το αγωνιστικό τμήμα θα πρέπει να λειτουργήσει ως “μαξιλάρι” στο να προωθηθούν οι όποιες κινήσεις γίνουν για να απεμπλακεί η οικογένεια Λάσκαρη.

Αυτό θα συμβεί μόνο αν όλοι συνεχίσουν να στηρίζουν το αγωνιστικό τμήμα με κάθε τρόπο και φυσικά όχι μόνο με υλικό, αλλά (πρωτίστως) με την ψυχολογική στήριξη στα επόμενα παιχνίδια.

To Top