Νεϊμάρ: «Συνεχίζω στην Παρί»

Οριστικό τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε με δηλώσεις του ο Νεϊμάρ.

Στην κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που τον ήθελαν να αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχτεί στην Ρεάλ προχώρησε με δηλώσεις του ο Νεϊμάρ.

«Συνεχίζω στην Παρί, έχω συμβόλαιο. Πήγα εκεί για την πρόκληση, για να ζήσω νέα πράγματα και να κυνηγήσω νέους τίτλους. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Συνέχεια υπάρχουν φήμες, αλλά με κουράζουν.

Όλοι ξέρουν τι καλή σχέση έχω με τον πρόεδρο. Θέλω να είναι πετυχημένη η νέα σεζόν, να κατακτήσουμε τίτλους, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ο οποίος βρέθηκε σε εκδήλωση που έκανε η φιλανθρωπική οργάνωση που ο ίδιος διατηρεί.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόκτηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν: «Είναι τιμή να έχουμε στην ομάδα μας τον Μπουφόν, λόγω της πορείας του και της προσωπικότητάς του. Έχει πολλά να μας δώσει και θέλουμε να μας μεταδώσει την εμπειρία του».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Βραζιλίας από την συνέχεια του Μουντιάλ:  «Φυσικά είναι πολύ στενοχωρημένος για τον αποκλεισμό μας. Δυστυχώς συνέβη, πικραθήκαμε όλοι, κλάψαμε, αλλά έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι».

To Top