“Νιώθω ‘πληγωμένος’ για το τρίτο ματς στο Nick Galis Hall”

“Πληγωμένος” για την ήττα-αποκλεισμό από τον Άρη στο “Nick Galis Hall” δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα κάνοντας τον απολογισμό της ΑΕΚ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο παίκτης της αθηναϊκής ομάδας τόνισε ακόμη πως το τρίτο δεκάλεπτο της τρίτης αναμέτρησης με τους κίτρινους ήταν η χειρότερη στιγμή της χρονιάς.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ ο 29χρονος φόργουορντ δήλωσε αρχικά: “Καταρχήν, στεναχωρήθηκα που χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Χάσαμε κάτι που ήταν στα χέρια μας. Με οποιονδήποτε κι αν παίζω στεναχωριέμαι όταν χάνω. Νιώθω πληγωμένος για το τελευταίο ματς στο Αλεξάνδρειο, άσχετα με την ατμόσφαιρα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Παλέψαμε και δώσαμε το 100%”.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η χειρότερη και ποια η καλύτερη στιγμή της περιόδου για την ΑΕΚ απάντησε: “Η χειρότερη στιγμή ήταν το τρίτο δεκάλεπτο με τον Άρη στο τελευταίο ματς στο Αλεξάνδρειο. Εκεί αισθάνθηκα ένα μεγάλο κενό. Δεν το πίστευα ότι έτσι θα έφευγε μία χρονιά υπέρβασης. Αντίθετα, η καλύτερη στιγμή ήταν η νίκη μέσα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Δεν το λέω για την προσωπική μου απόδοση. Ήταν ένα παιχνίδι ”τελικός”, ο πιο σημαντικός αγώνας, γιατί παίζαμε την πέμπτη θέση. Τελικά, τα καταφέραμε και πολύ καλά μάλιστα”.

To Top