Νομική “αντίδραση” από τον Άρη για να μην μείνει ελεύθερος ο Ουντότζι!

Οι Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ιμπέχ επέλεξαν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου, εγκαταλείποντας τον Άρη. Οι κίτρινοι ετοιμάζουν πάντως, τη δική τους “αντίδραση” για τον Ουντότζι.

Όπως είναι γνωστό, ο Ουντότζι είχε μαζέψει τα πράγματά του και ενημέρωσε τον σπιτονοικοκύρη του ότι μετά τα παιχνίδια με Αστέρα Tρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Δευτέρα θα αφήσει το σπίτι, για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό! Οι εξελίξεις, όμως, ήταν ραγδαίες.

Κι αυτό γιατί ο δικηγόρος των δύο παικτών προχώρησε σε κοινοποίηση της διακοπής της σύμβασης των Ουντότζι και Ιμπέχ, με την αιτιολογία ότι δεν πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα από τις δόσεις συμβολαίων (17.000 ευρώ για τον πρώτο για δυο μήνες και 27.000 ευρώ για τον δεύτερο για τρεις μήνες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος των Νιγηριανών είχε αρκετές φορές προειδοποιήσει για την καθυστερημένη καταβολή των δεδουλευμένων. Ήδη οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο εξωτερικό, όπως ομολόγησαν σε επικοινωνία τους με παίκτες του Άρη!

Ήδη από χθες σήμανε συναγερμός σε ΠΑΕ και ΚΜΑ. Οι άνθρωποι των δυο φορέων ήρθαν σε επικοινωνία με τους νομικούς του συλλόγου, αλλά και με νομικούς στην Αθήνα και ετοιμάζουν τη δική του νομική “αντίδραση” με διπλό στόχο:

είτε ο Ουντότζι να αναγκαστεί να επιστρέψει στον Άρη, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο, είτε να έχει οικονομικά οφέλη ο σύλλογος, από την ξαφνική αποχώρηση του πρώτου σκόρερ της ομάδας.

Μάλιστα, βάσει του συμβολαίου του, ο Ουντότζι έχει ποινική ρήτρα 1.000.000 ευρώ, εάν αποχωρήσει αναίτια από τον Άρη, ενώ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι νομικοί, κινδυνεύει ακόμη και με τιμωρία αποκλεισμού!

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και για την περίπτωση του Τζον Ιμπέχ, ο οποίος πάντως, αγωνιστικά δεν υπολογιζόταν από τον Μιλίνκοβιτς.

To Top