ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντουβιέ: “Είδα πόση ιστορία έχει πίσω της αυτή η ομάδα”

Μπράις Ντουβιέ προφέρεται το όνομα του νέου παίκτη του Άρη όπως ο ίδιος εξήγησε στις πρώτες δηλώσεις του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Έμαθε αρκετά για τον Άρη από τον ατζέντη του αλλά και τον πατέρα του, ο οποίος έπαιξε μπάσκετ στην Αυστρία, όταν οι κίτρινοι είχαν χτίσει την αυτοκρατορία τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Αυστριακός φόργουορντ τόνισε αρχικά: “Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και ήταν μια από τις αιτίες της απόφασής μου το ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει την φήμη ότι είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης”.

Ρωτήθηκε τι γνωρίζει για τον Άρη και απάντησε: “Έμαθα πολλά από τον ατζέντη μου για τον Άρη, είδα αρκετά πράγματα και στο διαδίκτυο. Είδα πόση ιστορία έχει πίσω της αυτή η ομάδα πόσο σπουδαία είναι”.

Ο πατέρας του έπαιξε μπάσκετ στην Αυστρία την εποχή της αυτοκρατορίας του Άρη και του είπε και αυτός κάποια πράγματα για τους κίτρινους: “Μίλησα με τον πατέρα μου, ήξερα κάποια πράγματα για τον Άρη, μου τα είπε, αλλά δεν είχε καταφέρει να παίξει στην Ελλάδα τότε, την δεκαετία του ’80”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά του είπε: “Είμαι πολύπλευρος παίκτης. Μπορώ να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ, να παίξω άμυνα. Μπορώ να σουτάρω από όλα τα μέρη του γηπέδου. Τώρα θέλω να βοηθήσω τη ομάδα να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες”.

Για το αν είδε κάποιο παιχνίδι του Άρη φέτος είπε ότι “δεν έχω δει ολόκληρο αγώνα, μόνο κάποιες φάσεις ώστε να αρχίσω να μαθαίνω την ομάδα ερχόμενος εδώ”.

To Top