Ντόρτμουντ έτοιμη για όλα!

Μπορεί το ντέρμπι στην έδρα της Λεβερκούζεν να μην της… έκατσε (0-0), όμως η Ντόρτμουντ έστειλε «μήνυμα», με την ομάδα του Κλοπ να δείχνει έτοιμη για δυναμικό comeback.

Την ηρεμία που τόσο της έλειπε έδειξε να βρήκε μετά την διακοπή της Bundesliga η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί μπορεί να έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν, όμως έδειξαν να έχουν ξεπεράσει πλήρως το σοκ του πρώτου γύρου.

Το ματς στην «Bay Arena» ξεκίνησε με τις «ασπιρίνες» να έχουν τον έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν τις αντεπιθέσεις για να απειλήσουν, δίνοντας προτεραιότητα στην διαφύλαξη του «μηδέν». Πάντως, αν λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας δεν υπήρχε ο Χούμελς για να εκτελέσει χρέη τερματοφύλακα (διώχνοντας εντυπωσιακά πάνω στην γραμμή σουτ του Τσαλχάνογλου) η Λεβερκούζεν θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Ντόρτμουντ ανέβηκε. Ο Παπασταθόπουλος, που μετατοπίστηκε από στόπερ σε δεξί μπακ, βοήθησε εξίσου καλά σε άμυνα και επίθεση. Παρά την ανωτερότητά της η ομάδα της Βεστφαλίας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα κι έτσι το ματς έμεινε, μοιραία, στο 0-0.

Πηγή: www.sport-fm.gr

To Top