Ξεκάθαρο μήνυμα: “ΑΦΜ; Ούτε να το σκέφτεστε!”

Στη δίωρη εκπομπή του Super 3 στα ερτζιανά της Θεσσαλονικης ειπώθηκαν πολλά και διάφορα που εκφράζουν τους οπαδούς των κίτρινων σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον “κιτρινόμαυρο” σύλλογο.

Πέρα από το ξεκαθάρισμα ότι οι οπαδοί είναι με τον Άρη και όχι με τα πρόσωπα «Εμείς δεν είμαστε ούτε Γαλανός, ούτε Οικονόμου, ούτε Καλαϊτζίδης, είμαστε Άρης και ΑΣ. Και θα πεθάνουμε με τον Άρη μας. Δεν μας νοιάζουν τα πρόσωπα, αλλά ο σύλλογος” όπως ειπώθηκε ξεκάθαρα, στάλθηκε σαφές μήνυμα σε οποιαδήποτε κίνηση ή σκέψη για ΑΦΜ.

Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από μικροφώνου:

.«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, να καθαρίσει το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη και να πάμε τον Μάϊο σε γ.σ. του ΑΣ, ώστε ο καθένας να καταθέσει την πρόταση του για την ομάδα. Ξεχάστε το ΑΦΜ άλλης ομάδας. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Ούτε θα δεχθούμε να είναι πρόεδρος του ΑΣ κάποιος παράγοντας που ασπάστηκε την αλλαγή του ΑΦΜ».

Και στη συνέχεια έγινε ειδική αναφορά στον Γιάννη Ψηφίδη: «Ούτε να το σκέφτεται ο Ψηφίδης. Πρόεδρο στον ΑΣ που ήθελε το καλοκαίρι άλλο ΑΦΜ δεν το θέλουμε. Ούτε για πλάκα να το σκέφτεστε»

To Top