Ξεκάθαρο το πλάνο Πρίφτη στο μυαλό του, αλλά τα χέρια του… δεμένα λόγω FIBA!

Το πλάνο του Δημήτρη Πρίφτη για τον Άρη με άρση απαγορευτικού είναι ξεκάθαρο. Μποχωρίδης και Βεζένκοφ βασικοί και πλαισιωμένοι από τρεις ξένους (όχι απαραίτητα όλοι τους Αμερικανοί) στις θέσεις “1”, “3” και “5”. Οι παίκτες από το υπάρχουν ρόστερ, με ελάχιστες αλλαγές ή προσθήκες, θα είναι (θεωρητικά πάντα) αυτοί που θα έρχονται από τον πάγκο.

Ο Πρίφτης υπολογίζει κανονικά στην ομάδα και τον Μποχωρίδη και τον Βεζένκοφ, με τον ίδιο ρόλο που είχαν πέρσι. Από το περσινό ρόστερ συμβόλαιο έχουν οι Μούρτος, Γκίκας, Πουλιανίτης, Λαρεντζάκης και Χαρίσης. Στην πλειοψηφία τους είναι παίκτες που υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός, όμως θα χρειαστεί να γίνουν 1-2 κινήσεις τουλάχιστον, ειδικά στις θέσεις των φόργουορντ.

Βάσει αυτού του πλάνου κινείται ο Πρίφτης σε θεωρητικό επίπεδο πάντα. Μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθεί να ξεχωρίσει περιπτώσεις ξένων παικτών κυρίως από την αμερικανική αγορά, ώστε να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να κάνει εισηγήσεις και να προχωρήσει η διοίκηση σε διαπραγματεύσεις. Προς το παρόν δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο γιατί υπάρχει ακόμα το απαγορευτικό μεταγραφών.

 

To Top