Ξεκίνημα ενόψει ημιτελικών με τρεις απουσίες

Με τρεις απόντες ξεκίνησε ο Άρης την προετοιμασία του για τη σειρά των ημιτελικών όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Κόροιβος Αμαλιάδας. Εκτός από τους Αντεγκμπόγιε, Νέιμικ δεν προπονήθηκε με την ομάδα και ο Καραθανάσης. 

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση: “Με μία απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΡΗ για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ, που θα τον βρει απέναντι στο νικητή της σειράς Ολυμπιακός – Κόροιβος Αμαλιάδας.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τρεις καλαθοσφαιριστές της ομάδας και πραγματοποίησε την προπόνηση με μόλις 10 παίκτες. Συγκεκριμένα, απών ήταν ο Όγκο Αντεγκμπόγιε που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω κατάγματος στο χέρι. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Άντριου Νέιμικ, ο οποίος θα προφυλαχθεί μετά τη θλάση που υπέστη στο δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ, παίζοντας με πρόβλημα στο τρίτο ματς της σειράς.

Το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Γιάννης Καραθανάσης. Ο 24χρονος φόργουορντ υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του στον ώμο και θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο (23/5) με μία προπόνηση.

Το πρόγραμμα του ΑΡΗ για την ημιτελική σειρά των πλέι οφ έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 27-5-2015
18:30 Νικητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-5-2015
18:30 Νικητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΡΗΣ

ΤΡΙΤΗ 2-6-2015

NICK GALIS HALL 18:30 ΑΡΗΣ – Νικητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ NS3
ΠΕΜΠΤΗ 4-6-2015 (εφόσον χρειαστεί)

NICK GALIS HALL 20:30 ΑΡΗΣ – Νικητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 6-6-2015 (εφόσον χρειασθεί)

18:30 Νικητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΑΡΗΣ”

To Top