Ξεκίνημα με το δεξί, νίκη του Άρη με 3-1 επί της Καστοριάς!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στη νέα χρονιά – “Γολγοθάς”  του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο Άρης, που πέρασε με επιτυχία το πρώτο “τεστ”, επικρατώντας με 3-1 της Καστοριάς.

Παρουσία 13.000 και πλέον φίλων του Άρη η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη,πήρε το μήνυμα από την κερκίδα, μπήκε φουριόζα και “καθάρισε” το παιχνίδι στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου, σκοράροντας και τα τρία τέρματα του με τον ίδιο τρόπο, με… κεφαλιές!

Ο Δημήτρης Καλαίτζίδης έδωσε μεγάλη έμφαση στις στημένες φάσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και σήμερα οι ποδοσφαιριστές του τον έβγαλαν… δικαίωσαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και τα τρία τέρματα επιτεύχθηκαν με αυτό τον τρόπο..

Ιδανικό ξεκίνημα..

Με κεκτημένη ταχύτητα από το πάθος της κερκίδας οι ”κίτρινο锨μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Σέντρα του πολύ καλού σήμερα Σουνά και ο Γιαννίτσης με εξαιρετική ψιλοκρεμαστή κεφαλιά πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της χρονιάς. Μέχρι και το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Άρης πίεζε ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν παρά ελαχίστων περιπτώσεων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αρκετά τα δυνατά μαρκαρίσματα με τους παίκτες του Άρη να μην χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους και να επιτίθενται συνεχώς στην αντίπαλη εστία, δημιουργώντας πολλούς κινδύνους.

Με… κεκτημένη ταχύτητα “σφράγισε” τη νίκη

Ανάλογο ξεκίνημα με αυτό του πρώτου ημιχρόνου έγινε και στο δεύτερο με τον παρτενέρ του σκόρερ Γιαννίτση στην άμυνα, Νίκο Γκόλια να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα. Σέντρα του Λιόλιου από τα αριστερά στο 52΄και ο Γκόλιας από την… καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων θα πετύχει το 2-0 σαν σε… προπόνηση. Οι δύο τους συνεργάστηκαν και στο τρίτο τέρμα του Άρη στο 61ο λεπτό. Αυτή τη φορά ο Λιόλιος χτύπησε το κόρνερ με τον προωθημένο Γκόλια να πέρνει ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και να την σπρώχνει απλά στα δίχτυα για το 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι είναι να μειώσουν μετά από τραγικό λάθος του Μπαϊμάκη. Στο 75ο λεπτό το γέμισμα του Σπανού “κρέμασε” τον πορτιέρο του Άρη, που παρά την λάθος του εκτίμηση χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

 Οι συνθέσεις:

Άρης: Mπαϊμάκης, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Ντούγκα, Γκόλιας, Ρένια (80’ Λιόνης), Λεμονής, Καπνίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος

Καστοριά: Τσοτουλίδης, Μπαϊρακτάρης, Σπανός, Σουμελάς, Αθανασιάδης, Μηλιάτης, Σαββαϊδης, Καλαϊτζίδης (82’ Παπαδόπουλος), Τσαμασλίδης (76’ Γεωργιάδης), Σαπανίδης, Νταμζί (62’ Μπορόζης).

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας).

To Top