ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκαθαρίζει για Ραούλ Μπράβο

Η συνεργασία του Ραούλ Μπράβο με τον Άρη είναι σε εκκρεμότητα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο της παρουσία του στον Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχουμε σημειώσει αρκετές φορές, ο Ραούλ Μπράβο θέλει να ξεπεράσει κάποια οικογενειακά θέματα που τον κρατούν στην Ισπανία. Εφόσον ξεπεράσει τα εμπόδια αυτά, λογικά θα προχωρήσει η συνεργασία του με τον Άρη.

Στο ραντεβού που θα έχουν οι δυο άντρες, αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και ο ρόλος που θα έχει, σε περίπτωση συμφωνίας, στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις δηλώσεις, πάντως που είχε κάνει για το συγκεκριμένο θέμα ο Πάκο Ερέρα, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του στο Κλεάνθης Βικελίδης, είχε τονίσει ότι ούτε αυτός γνωρίζει το αν θα βρίσκεται τελικά στον Άρη ο Ραούλ Μπράβο.

To Top