Ξεσηκωμός και των βετεράνων! “Οριστικά και αμετάκλητα η οικογένεια του Άρη αποφάσισε τον δρόμο της Γ΄εθνικής”

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Άρη, που, από την πλευρά τους, τέθηκαν, επίσης, στο πλευρό της Αρειανής οικογένειας και απέναντι στον Λάμπρο Σκόρδα.

Αυτή αναφέρει σχετικά: «Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, με θλίψη και οδύνη παρακολουθεί τις τελευταιες δραματικές εξελίξεις στην αγαπημένης μας ομάδας. Και εμείς, όπως και όλη η Αρειανή οικογένεια, επιθυμούσαμε ο Άρης να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Β΄ Εθνική και να επανέλθει άμεσα στην Α’.

Όμως αν και έγιναν φιλότιμες προσπάθειες από τη διοίκηση Στεφανίδη, η ομάδα χωρίς πόρους, χωρίς χορηγούς, δεν είχε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα της επέτρεπαν να επιλέξει με σιγουριά τη Β’ Εθνική σαν τον συντομότερο δρόμο για την επιστροφή της στην Α’.

Έτσι, σιγά-σιγά, όλη η Αρειανή οικογένεια, προσμετρώντας τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής, αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα τη Γ’ Εθνική σαν τον μόνο ασφαλή δρόμο που εγγυάται το μέλλον του Άρη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά και μας λυπεί το γεγονός ότι κάποιοι παράγοντες που διοίκησαν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια θα έχουν πρόβλημα με τις προσωπικές εγγυήσεις, αφού σύμφωνα με το νόμο αν ο Άρη πάει στη Γ’ Εθνική, οι πιστωτές στρέφονται στα φυσικά πρόσωπα.

Όμως το ίδιο πρόβλημα οι ίδιοι διοικητικοί παράγοντες θα είχαν και αν ο Άρης επέλεγε τη Β’ Εθνική και δεν θα μπορούσε να είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του προς τους πιστωτές του και το δημόσιο. Τότε και πάλι η ευθύνη θα έπεφτε στα φυσικά πρόσωπα.

Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Λάμπρος Σκόρδας, ενώ ξεκάθαρα βλέπει ότι όλη η Αρειανή οικογένεια αποφάσισε τελεσίδικα Γ’ Εθνική, αυτός επιδιώκει να ξαναγίνει πρόεδρος στον Άρη και να ακολουθήσει το δρόμο της Β’ Εθνικής, χωρίς να έχει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Χωρίς κεφάλαια, χωρίς μεταγραφές ποδοσφαιριστών και κυρίως χωρίς τη βούληση και τη στήριξη από τον λαό του  Άρη, η προσπάθειά του είναι καταδικασμένη.

Ο Άρης δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός παράγοντα, ο οποίος σαν μέλος κάποιας διοίκησης συμμετείχε ενεργά στον χειρότερο οικονομικό σπαραγμό της ιστορίας του και τώρα θέλοντας να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του, κόντρα σε κάθε λογική και ηθική και κυρίως κόντρα στη βούληση του κόσμου του Άρη να προσπαθεί να πάρει πάλι την ομάδα στα χέρια του, όχι για να λύσει τα προβλήματά της αλλά μήπως περιορίσει τα δικά του.

Τη Δευτέρα περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε και να υποστηρίξουμε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας».

To Top