ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεσκεπάζει την ΕΠΟ η ομολογία Αρκουδή για ωμή αδικία! Η πολιτεία (Κοντονής) δεν πρέπει να επιτρέψει άλλη “μαχαιριά” κατά του Άρη

Εξόχως αποκαλυπτικός ήταν χθες ο Ηλίας Αρκουδής σε ότι αφορά τον Άρη… Το μέλος της ΕΕΑ προχώρησε σε μια ομολογία που μπορεί να σοκάρει κάποιους, αλλά επί της ουσίας ξεσκεπάζει την ΕΠΟ, δείχνοντας ότι ο Άρης μπήκε πέρσι (για μια ακόμη φορά…) στο στόχαστρο.

Τι είπε το μέλος της ΕΕΑ; “Αδικήθηκε πέρυσι από περίεργες ερμηνείες ο Άρης. Η ΕΠΟ του αφαίρεσε τη δυνατότητα να παίξει στη Β’ Εθνική. Η Επιτροπή μας του είχε δώσει άδεια. Σίγουρα θα πρέπει να δούμε την περίπτωση με ευαισθησία, από τη στιγμή που έχει κάνει τα πάντα, χωρίς όμως να παραβιάζουμε τους νόμους” ήταν τα λόγια στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”!

Ωμή παραδοχή ότι υπήρξε περίεργο παρασκήνιο, ότι ο Άρης είχε το δίκιο με το μέρος του (εδώ φυσικά προκύπτει και η μνημειώδης ανυπαρξία των περσινών υπεύθυνων του ποδοσφαίρου που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του συλλόγου), αλλά και την σχετική απόφαση της ΕΕΑ, όμως η ΕΠΟ λειτούργησε αντίθετα σε όλα αυτά αφαιρώντας το αυτονόητο από τους κιτρινόμαυρους: τη συμμετοχή σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο. “Ο Άρης αδικήθηκε” είπε ξεκάθαρα ένας εκπρόσωπος θεσμικού οργάνου, γεγονός που λέει πάρα πολλά!

Μετά και από αυτήν την ομολογία κι ενώ ο Σταύρος Κοντονής σε δηλώσεις του έχει δείξει, αν μη τι άλλο, τη διάθεση να εφαρμοστεί ισονομία, όλος ο Άρης περιμένει φέτος το αυτονόητο: να μην υπάρξει άλλη… “μαχαιριά” στην πλάτη του, να εφαρμοστεί ότι εφαρμόστηκε σε νόμιμο επίπεδο στις άλλες ομάδες και να λειτουργήσει επιτέλους το ποδοσφαιρικό σύστημα με ευθύνη δικαιοσύνης.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα…

ΟΛΗ η αποκαλυπτική συνέντευξη Αρκουδή ΕΔΩ

To Top