Ξεφτίλα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (video)

Σε τέτοια ξεφτίλα ούτε ο Μόγιες δεν θα οδηγούσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με μια αστεία άμυνα, οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν ντροπιαστική ήττα από τη ΜΚ Ντονς (4-0) κι αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ.

Λίγο ακόμα κι οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα… νοσταλγήσουν τον Ντέιβιντ Μόγιες!

Μετά το κάκιστο ξεκίνημα στην Premier League, οι «κόκκινοι διάβολοι» συνέχισαν τις υποψίες ότι ο εφιάλτης τους μπορεί να συνεχιστεί, πέφτοντας θύματα ενός εξευτελιστικού αποκλεισμού στο Λιγκ Καπ από τη ΜΚ Ντονς.

Την ίδια μέρα που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντι Μαρία, το σύνολο του Φαν Χάαλ έδειξε να χρειάζεται πολλές ακόμα και παρουσιάζοντας μια αστεία άμυνα, ισοπεδώθηκε 4-0 από μια ομάδα που αγωνίζεται δυο (!) κατηγορίες παρακάτω.

Ένα «δώρο» του Έβανς στο 25’ μετέτρεψε σε σκόρερ τον Γκριγκ και μια ακόμα ολιγωρία στο 63’ του επέτρεψε να διπλασιάσει τα τέρματά του. Κι αφότου ο Αφόμπε εξαργύρωσε νέο λάθος στο 70’, έδωσε ο ίδιος τη χαριστική βολή -και απίστευτες διαστάσεις στο σκορ- στο 84’.

Η σύνθεση του ντροπιαστικού αποκλεισμού της Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βέρμαϊλ, Έβανς, Κιν, Τζέιμς, Άντερσον, Καγκάβα (20′ Γιανουζάι), Γιάνκο (46′ Περέιρα), Πάουελ (57′ Γουίλσον), Γουέλμπεκ, Ερνάντες

To Top