ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεχώρισε τον Εβάντρο Κόστα από την Ουντινέζε ο Άρης (videos)

Στις πρόσφατες επαφές των ανθρώπων του Άρη στην Ιταλία με Ρόμα και Ουντινέζε, υπήρξε δέσμευση συνεργασίας με την παραχώρηση δανεικών παικτών.

Ο Άρης φαίνεται πως ξεχώρισε από τους περίπου… 30 δανεικούς της Ουντινέζε τον 22χρονο εξτρέμ, Εβάντρο Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ των Ιταλών δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούν ότι αποτελεί μία πολύ καλή και ποιοτική περίπτωση, εφόσον πετύχουν τον δανεισμό του για τον επόμενο χρόνο.

Ο Εβάντρο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σάο Πάολο στην οποία εντάχθηκε το 2009 και έκανε ντεμπούτο το 2014 σε παιχνίδι κόντρα στη Μότζι Μίριμ. Τον Ιούλιο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Παραναένσε, μετρώντας 33 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Το καλοκαίρι του 2016 ήρθε και το άλμα στην Ευρώπη με τη μεταγραφή του στην Ουντινέζε, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Με την ιταλική ομάδα έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε παιχνίδια ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Εστορίλ (15 συμμ. 1 γκολ). Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας (U17 και U20).

Δείτε τον σε δράση:

To Top