Οι αποδοκιμασίες και η δήλωση Κούγια στο PRESSARIS: “Η οικογένεια του Άρη είναι τεράστια, δύσκολα να μπεις έτσι εύκολα”!

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των επισήμων του Αλεξάνδρειου. Αρχικά ένιωθε σαν στο… σπίτι του, από πλευράς παραγόντων και παλιών παικτών, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, όμως, δυο φορές η κερκίδα των οργανωμένων οπαδών με σκληρά συνθήματα αποδοκίμασε τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος εξεδήλωσε την επιθυμία να εμπλακεί στην κίτρινη ΠΑΕ. 

Τον πλησιάσαμε ρωτώντας πώς νιώθει σε αυτόν τον… “ιερό χώρο”. “Το ρωτάτε; Θέλω να ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην ιερή μέρα του Άρη, νιώθω συγκινημένος, πραγματικό δέος” μας απάντησε, κι όταν τον ρωτήσαμε εκ νέου, εάν θα μπορεί ο κόσμος να τον υπολογίζει ως μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας μας είπε: “Η οικογένεια του Άρη είναι τεράστια και απαιτητική! Δεν μπορείς να μπεις έτσι εύκολα, είναι δύσκολο. Πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις… Ένα ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τον Άρη, την ΑΕΚ, την Λάρισα, τον Πανσερραϊκό δεν μπορεί να έχει μέλλον και γι αυτό πρέπει να παλέψουμε”!

Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθαν οι αποδοκιμασίες από το “πέταλο” των οργανωμένων. 
 

 

 

 

To Top