ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι Δανοί για ‘Oλε: “Το συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Άρη, το οικονομικό και η αγάπη για την ομάδα”

 

«Ο Σκόμποε για πρόεδρος στη Θεσσαλονίκη»! Με αυτό τον τίτλο η ηλεκτρονική έκδοση της Nordjyske από τη Δανία αναφέρεται στην προοπτική να αναλάβει το τιμόνι του Άρη, ο Όλε…

Όπως σημειώνει: «Ο Άρης Θεσσαλονίκης θέλει τον Όλε Σκόμποε της Άαλμπογκ για πρόεδρο. O πρώην διεθνής παίκτης της Άαλμποργκ, θα είναι από τον Αύγουστο, ο νέος πρόεδρος του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο 65χρονος, έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με τον ελληνικό σύλλογο, όταν ξαφνικά παλιοί του φίλοι, θέλησαν να τον δουν ως απόλυτο ηγέτη του συλλόγου, από τη θέση του προέδρου».

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζονται τα εξής: «Ήταν ένα σοκ για μένα, όταν με πλησίασαν και με ρώτησαν αν θέλω να αναλάβω πρόεδρος του Άρη», τόνισε αρχικά ο Όλε Σκόμποε.

«Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δύο παλιοί μου συμπαίκτες, οι Κούης και Ζήνδρος, θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι δύο, συμμετέχουν στην διοίκηση, σε μία προσπάθεια να ξημερώσει μία νέα εποχή, μετά την πτώχευση του συλλόγου, πριν δύο χρόνια», τόνισε αρχικά ο Δανός για να ολοκληρώσει: «Αυτοί οι δύο είναι που με πρότειναν ως πρόεδρο…».

Η εφημερίδα της Δανίας σημειώνει στη συνέχεια: «Υπάρχει, ωστόσο, μία εκκρεμότητα την οποία ο Δανός θέλει να τακτοποιήσει πριν υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τον ελληνικό σύλλογο. Ο Σκόμποε θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα επωμιστεί με την παρουσία του οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου απέναντι σε παίκτες. Την υπόθεση δουλεύει ο δικηγόρος του στην Ελλάδα.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία λόγω των οικονομικών προβλημάτων, αλλά είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. 

Ένας άλλος πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας της Δανίας ο Φρανκ Άρνεσεν απασχολείται στο γειτονικό club του ΠΑΟΚ ως αθλητικός διευθυντής”.

To Top