Οι διεργασίες στον Ερασιτέχνη, η εκκαθάριση και η 10η Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται οι διεργασίες στον Ερασιτέχνη με φόντο την θωράκιση της ομάδας στο κρίσιμο κομμάτι της ειδικής εκκαθάρισης, μετά την άρνηση του προέδρου Παναγιώτη Ζουμπουρίδη, να υπογράψει τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης της 3ης Νοεμβρίου.

Το πιο πιθανό είναι να προχωρήσουν οι άνθρωποι του Άρη σε αναδιάρθρωση του δ.σ., ώστε να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόεδρος εκτός συμβουλίου. Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και είναι υπό συζήτηση.

Για μια ακόμη φορά οι νομικοί διαβεβαιώνουν πως δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη που θα βάλει την υπογραφή του, αφού τις όποιες νομικές συνέπειες στο μέλλον θα τις έχουν οι εκκαθαριστές.

Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλουν να επισπευσθούν οι διαδικασίες τόσο για την εκκαθάριση (υπάρχει ένας πρώτος προβληματισμός μετά τη δημοσιοποίηση του προσχεδίου του νέου αθλητικού νόμου), όσο και για τη δέσμευση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα έχει προχωρήσει η υπόθεση των συμφωνητικών με τους παίκτες.

 

To Top