Οι επενδυτές πρώτα επενδύουν και μετά βγαίνουν… μεσάνυχτα στα κανάλια!

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, φερόμενος από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης ως ο επενδυτής που θα εξυγιάνει – κατά δήλωση του ίδιου – το ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε ισχυριστεί ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου που θα έδινε. Τελικώς αποφάσισε πριν μιλήσει σε μια συνέντευξη Τύπου, να δώσει μια απλή τηλεοπτική παρουσία σε μια αθλητική εκπομπή, μεσάνυχτα της Δευτέρας!

Ο Κωνσταντινίδης δεν συμμετείχε ουδέποτε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία έκλεισε την περασμένη βδομάδα. Αντ’ αυτού μέσα από ανακοίνωση της ΠΑΕ εμφανίστηκε ως “ο επενδυτής” και κατά γραπτή του δήλωση (στην οποία δεν υπήρχε καν η λέξη “χρήματα” ή “επένδυση”) θα έδινε συνέντευξη Τύπου σύντομα.

Τελικώς ο κ. Κωνσταντινίδης αποφάσισε να εκθέσει τις θέσεις του, όχι μπροστά σε όλους, αλλά να παρουσιάσει τις απόψεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, την “Δίκη” στον ΣΚΑΪ, μετά τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας.

Είναι ξεκάθαρο: ο Άρης θέλει ζεστό χρήμα και άμεσες λύσεις. Εάν μπορεί να τα προσφέρει ο Κωνσταντινίδης άμεσα ως επενδυτής θα ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Άλλωστε, οι επενδυτές πρώτα βάζουν χρήματα, πρώτα επενδύουν και μετά βγαίνουν μεσάνυχτα στα κανάλια.

 

To Top