ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι Ιερολοχίτες για Γιαννάκη, Αγγέλου, ΚΑΕ Άρης!

Οι Ιερολοχίτες εξέδωσαν ανακοίνωση για Γιαννάκη, Αγγέλου, αλλά και την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά:

Ο Σ.Φ. ΑΡΗ Ιερολοχίτες εύχεται στο θρύλο του Συλλόγου Παναγιώτη Γιαννάκη καλή συνέχεια στη ζωή και στην καριέρα του.
Coach όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να σε βλέπουμε κοντά στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Καλωσορίζουμε επίσης το νέο προπονητή του ΑΡΗ Βαγγέλη Αγγέλου, που έχει ξαναπεράσει από την ομάδα και πιστεύουμε πως καταλαβαίνει την πίεση και τις απαιτήσεις, όπως κατανοεί κι ο κόσμος εδώ και καιρό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα.

Γι’αυτό το λόγο, και επειδή η κατάσταση είναι πολυ δύσκολη, ζητάμε από τους οπαδούς του ΑΡΗ να στηρίξουν μαζικά την ομάδα με την παρουσία και τη φωνή τους στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα.

Τονίζουμε ότι περιμένουμε να ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο όσον αφορά τη διοίκηση της καέ, και να δούμε επίσημα και με χαρτιά πως οι μετοχές δεν βρίσκονται πλέον στα χέρια της οικογένειας λάσκαρη.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, υπεύθυνοι θα θεωρηθούν όλοι όσοι κάνουν τους διοικούντες τόσο στην καέ όσο και στον ΑΣ, είτε για τη σιωπή τους είτε για ψέματα προς τον κόσμο της ομάδας.

ΥΓ. Καλούμε όλους τους συνδεσμους και όλο τον κόσμο του ΑΡΗ το Σάββατο, μετά το ματς με τον Προμηθέα, στα γραφεία του κεντρικού Super3 για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της αγαπημένης μας ομάδας.
Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν για τα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ενός ΑΔΕΡΦΟΥ μας που αντιμετωπίζει ΑΔΙΚΑ ένα σοβαρό πρόβλημα με το νόμο.

Ενημερώνουμε επίσης ότι στο πλαίσιο των κινήσεων αλληλεγγύης προς τον αδερφό μας, θα συνεχίσουμε να έχουμε κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης, τόσο στον αγώνα του Σαββάτου στο Παλέ, όσο και σε όλους του επόμενους αγώνες του Θεού σε μπάλα και μπάσκετ.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970…

To Top