Οι Ιερολοχίτες για τον πόλεμο που δέχεται ο Άρης, την πρόοδο του “Αυτοκράτορα” και τη στάση της διοίκησης

Ανακοίνωση με τίτλο “ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ Νο2” εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες αναφερόμενοι στην ομάδα μπάσκετ.

Αναλυτικά:

“Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες ενός παραληρήματος απο συγκεκριμένους κύκλους δημοσιογραφίσκων, διοικητικών αρχων, διαιτησίας, και φυσικά το σύνολο των παρατρεχάμενων του κατεστημένου της αθήνας και ιδιαίτερα της αεκ, έχοντας στόχο ακόμη μια καλά ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της αγαπημένης μας ομάδας.!!

Μια αεκ η οποία έχοντας υπερτετραπλάσιο μπάτζετ από αυτό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, χρησιμοποιώντας παίκτες ντοπέ και έχοντας στο πλευρό της, από την αρχή και καθ’όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, όλα τα κοράκια σε εντεταλμένη υπηρεσία, χαλάστηκε γιατί αποκλείστηκε πανάξια και πεντακάθαρα από τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ και μόνιμο επιβήτορα της..!!!

Ακούσαμε τα χίλια μύρια όλες αυτές τις μέρες, για ενα ματς στο οποίο στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτα περισσότερο από το να απαιτούμε την ισονομία οταν είδαμε οτι η ομάδα μας σφαγιάζεται αισχρώς και αδιακρίτως….

Έγινε και γίνεται πολύς ντόρος για χαρτάκια που πέσαν στο παρκέ και κάνα δυο υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν. Η μόνη αλήθεια είναι οτι μεχρι και τη στιγμή της διακοπής, ο λαός του ΑΡΗ προκλήθηκε απροκάλυπτα και κατ’επανάληψη απ το συγκεκριμένο τρίο των διαιτητών με τις εξοργιστικά μεροληπτικές υπέρ της κούλας αποφάσεις, σε μια προσπάθεια να της δώσουν νταηλίκι την πρόκριση.

Την ιδια ώρα που σε διάφορα άλλα γήπεδα γίνονται τα χειρότερα και δεν κουνιέται φύλλο, στο θρυλικό ΠΑΛΕ τα πταίσματα μετονομάζονται σε αίσχη γιατί ετσι βολεύει κάποιους…

Είναι πλέον ολοφάνερο οτι σας χαλάει να βλέπετε τον ΑΡΗ να κάνει βήματα προόδου και μέρα με τη μέρα να επιστρέφει στην κορυφή και να διεκδικεί αυτά που του αξίζουν, όπως επίσης ολοφάνερο είναι πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του !!!

Να ειναι όμως σίγουροι όλοι, πως όλο αυτό το οικοδόμημα που με τόσο κόπο χτίστηκε τα τελευταία χρόνια, δεν πρόκειται να χαλάσει και να χαθεί γιατί δεν θα το αφήσουμε εμείς, το σύνολο του λαού της τεράστιας αυτής ομάδας !!

Τέλος εσείς εκεί στην Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, κοιτάξτε να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε στο αγωνιστικό και διοικητικό κομμάτι, και αφήστε κατα μέρους τις συνεργασίες με υπουργούς και διάφορους άλλους, οι οποίες αποσκοπούν στο στιγματισμό, τον αποκλεισμό και την κατονομασία συνοπαδών μας… Ο ΑΡΗΣ τέτοιου είδους συνεργασίες δεν κάνει και εμείς δεν τις γουστάρουμε και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας !!!

Θελουμε να πιστεύουμε πως το συγκεκριμένο “ατόπημα” στην τελευταία ανακοίνωση σας, προήλθε από κεκτημένη ταχύτητα στην προσπάθεια να προασπίσετε τα συμφέροντα της ομάδας τη στιγμή που αυτά θίγονταν και πως σε καμιά περίπτωση δεν υφίσταται στην πραγματικότητα ούτε και πρόκειται να υπάρξουν τέτοιου είδους επαφές και συνεννοήσεις…!!

Σε κάθε άλλη περίπτωση, ΑΝ έχετε τέτοιες βλέψεις στο μυαλό σας καλύτερα να χαιρετήσετε από μόνοι σας πρωτού σας αποβάλλει ο λαός του ΑΡΗ !!! Όπως σας επιβραβεύουμε για τις καλές και επωφελείς για την ομάδα κινήσεις σας, έτσι θα μάθετε να την ακούτε και για τις μ…κίες τις οποίες κάνετε !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970″

To Top