ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Οι… κουπάτες “κέρασαν” το πρωτάθλημα στα γενέθλια του Άρη!

Οι… κουπάτες “κέρασαν” το πρωτάθλημα στα γενέθλια του Άρη!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων για 2η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε αυτή του Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυρες» με το 3-1 επί του Αιγάλεω στα Δυτικά προάστια πανηγύρισαν το 2×2 μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την αναμέτρησή της Κυριακής κόντρα στον Ναύαρχο Βότση.

Ο Άρης φρόντισε να τελειώσει την υπόθεση τίτλος από το δεύτερο παιχνίδι του καθώς με το 3-1 επί του Αιγάλεω έκανε το back to back στο πρωτάθλημα και μετά την Πτολεμαΐδα πανηγύρισε και στην Αθήνα.

Οι αθλήτριες του Δημήτρη Τσαϊρέλη ήταν καλύτερες στο παιχνίδι κόντρα στο City και με το δεύτερο τρίποντο τους στο Final 4 περιμένουν την Κυριακή την απονομή του τροπαίου ανεξαρτήτου αποτελέσματος απέναντι στον Ναύαρχο Βότση.

 ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Μπάκα, Πήττα, Ζωΐδου, Αλεξάκου, Καθάριου, Γουγούση / Πετρινόλη (λ), Αβραμίδου (λ), Βανή, Νταντούλα, Λιούνη, Σιδοπούλου, Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνου.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Κράνη, Βλάχου, Σολωμού, Αρβανιτοπούλου, Κάστανου, Κουλοπούλου Κ. / Αναστασιάδη (λ), Κουλοπούλου Ε. (λ), Αρχιμανδρίτη, Παύλου, Χαριτωνίδη, Μάλτσιου, Κιριρίκου, Παναγιωτίδου.

To Top