ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι Κύπριοι “στέλνουν” τον Zoάν Τομάς στον Άρη…

Δημοσίευμα απο την Κύπρο κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Άρη για τον Ζοάν Τομάς, της ΑΕΚ Λάρνακας. Στην ΠΑΕ πάντως διαψεύδουν την περίπτωσή του. Αναλυτικά τι αναφέρει: 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

“Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla από την Ελλάδα, ο Ζοάν Τομάς βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη Θεσσαλονίκης, μία εξέλιξη που αν πάρει σάρκα και οστά «διευκολύνει» την ΑΕΚ που δεν είχε στις άμεσες προτεραιότητές της τη διατήρηση του Καταλανού μέσου στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο νέος τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτηση του Ζοάν Τομάς. Ο Ερέρα είχε παίκτη τον μέσο της ΑΕΚ όταν οι δύο τους ήταν στην ισπανική Θέλτα, για μία τριετία μάλιστα, από το 2010 μέχρι το 2013. Το 2013 ο Τομάς έφυγε από τη Θέλτα με προορισμό την ΑΕΚ και ο Ερέρα πήγε στη Σαραγόσα.

Είναι πιθανόν πέντε χρόνια μετά οι δρόμοι τους να ξανασμίξουν, αν ο Άρης επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του για τον Καταλανό άσο.

Ο Τομάς, από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματός μας στις πρώτες του σεζόν στην ΑΕΚ, είδε την τύχη να του γυρίζει την πλάτη όταν υπέστη ρήξη χιαστών, αφού δεν επέστρεψε στην τρομερή κατάσταση που ήταν πριν το σοβαρό τραυματισμό του.

Το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί αυτόματα για την επόμενη σεζόν, αφού συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών πέρυσι, ωστόσο δεν ήταν βέβαιη η παραμονή του στην ΑΕΚ, παρά την ανανέωση. Το σκεπτικό είναι να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και εκεί να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι, αλλά ίσως ο πρώην προπονητής του και ο Άρης Θεσσαλονίκης να φέρουν εξελίξεις νωρίτερα”.

To Top