ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι λίστες που έχει στα χέρια του με υποψήφιoυς μεταγραφικούς στόχους ο Καρυπίδης…

Εκτός από τη λίστα που έχει ήδη στα χέρια του ο Θοδωρής Καρυπίδης, με προτάσεις για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από την Ιβηρική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, με δικές του επαφές, δημιουργεί τη δική του λίστα με ανάλογες εγχώριες επιλογές, ως προς τον καταρτισμό του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Στόχος του 39χρονου επιχειρηματία, είναι με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, να έχει ξεσκαρτάρει τις δυο λίστες και να ξεχωρίσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, από την ελληνική και ξένη αγορά, που θα έχουν περίοπτη θέση ως προς την έναρξη των συζητήσεων για την απόκτησή τους.

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη, άρα η ομάδα θα ενισχυθεί με έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή, πολύ έμπειρο από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Σαφέστατα και υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις, αλλά εμφανίζουν τις δικές τους ξεχωριστές δυσκολίες, όπως αυτές των Νίκου Καλτσά και Μιχάλη Μανιά. Πιο πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει ο Νίκολα Μαρτίνες, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τους Σπύρο Ρισβάνη και Μανώλη Σιώπη, θεωρούνται επίσης δύσκολες, καθώς ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το μέλλον τους, από τον Ολυμπιακό.

Για τους δύο παίκτες, στον Άρη θα φροντίσουν να τους αποκτήσουν ως ελεύθερους κι αν δεν γίνει τότε όπως ακριβώς έγινε στην περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη από τον Ατρόμητο. Ως ελεύθερο, με τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να τους επαναποκτήσει καταβάλλοντας ένα προκαθορισμένο ποσό στον Άρη.

Όσον αφορά τις επιλογές του εξωτερικού, συνεργάτες του Θοδωρή Καρυπίδη, του έχουν διαμορφώσει μία λίστα από Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία και περιμένουν τις δικές του αποφάσεις.Παράλληλα, παίκτες φέρεται να του έχουν προταθεί και από την Λατινική Αμερική.

To Top