ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι νομικοί συντάσσουν τη συμφωνία, έφτασε η ώρα των πράξεων για όλους

Εφόσον όλα λειτουργήσουν βάσει του πλάνου που υπάρχει από την ΚΑΕ Άρης και τους εκπροσώπους των Τούρκων επιχειρηματιών, σήμερα θα πρέπει να πιάσουν δουλειά οι νομικοί των δύο πλευρών προκειμένου να δημιουργήσουν τη σύμβαση που θα υπογραφεί τη συνεργασία τους.

Υπενθυμίζεται σε όλους ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει αποτυπωθεί στο χαρτί, δεν έχει υπογραφεί τίποτα προς το παρόν, πέραν της ανακοίνωσης της ΚΑΕ που τη προαναγγέλει και της προσθήκης του Τανιέλ Γιλμάζ στο διοικητικό συμβούλιο.

Δεν γνωρίζει κανείς – πέρα από τους εμπλεκόμενους – το ύψος των εσόδων που θα προκύψουν από αυτή τη συνεργασία, δεν γνωρίζει κανείς σε ποιο βαθμό θα μπορέσει αυτή η συνεργασία να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που βιώνει η ΚΑΕ παράλληλα με την δικαστική διαμάχη του ζεύγους Λάσκαρη με τον Λετονό επιχειρηματία, Μίχαλς Σούμποτινς.

Αυτό που θα πρέπει όλοι να κάνουν είναι υπομονή μέχρι να δουν πράξεις και πράξεις είναι να μπουν χρήματα στην ομάδα και να αρχίσουν να καλύπτονται υποχρεώσεις που έχουν προκύψει από την περσινή σεζόν.

To Top