Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ αποθέωσαν τον Κλοπ (photos)

Στο πρώτο του ματς στον πάγκο μετά την ανακοίνωση της φυγής του από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν ο Κλοπ γνώρισε τρομερή αποθέωση από τους “κιτρινόμαυρους” οπαδούς.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν από τη Ντόρτμουντ όμως τα επτά χρόνια που βρίσκεται στο “Signal Iduna Park” δεν μπορούν να ξεχαστούν τόσο εύκολα από τους φίλους της ομάδας της Βεστφαλίας.

Αυτό το έδειξαν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Πάντερμπορν (3-0) το απόγευμα του Σαββάτου, με 70.000 οπαδούς να δείχνουν με ιδιαίτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη τους προς τον Κλοπ, τον μακροβιότερο τεχνικό στην ιστορία του συλλόγου.

Αρκετά πλακάτ με “ευχαριστώ” προς τον 47χρονο τεχνικό έκαναν την εμφάνισή τους στις εξέδρες όπως και φανέλες με το όνομά του, ενώ μετά το τέλος του ματς τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομά του, με τον Κλοπ να συμμετέχει ενεργά στο πάρτι που στήθηκε στην εξέδρα.

Περιμένει να συγκινηθεί στο τελευταίο του ματς στον πάγκο
“Νομίζω πως είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι οι θεατές που ήρθαν απόψε στο γήπεδο ήταν επικεντρωμένοι αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Είχαν σωστή συμπεριφορά καθώς αυτό που είχε σημασία ήταν η εμφάνιση της ομάδας και όχι εγώ.

Προφανώς είναι πολύ ωραίο να ακούς από τον κόσμο να τραγουδάει το όνομά σου όμως έχουμε μερικά παιχνίδια ακόμα και εκεί εστιάζω. Ξέρω ότι το τελευταίο ματς της σεζόν είναι αυτό στο οποίο θα συγκινηθώ περισσότερο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μένα τότε”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιούργκεν Κλοπ.

πηγή: sport24.gr

Η αποθέωση του Γιούργκεν Κλοπ μέσα από φωτογραφίες:

ÃÊÏÕÍÔÏÃÁÍ ÐÁÐÁÓÔÁÈÏÐÏÕËÏÓ ÌÉÊÉÔÁÑÉÁÍ  ÍÔÏÑÔÌÏÕÍÔ - ÐÁÍÔÅÑÌÐÏÑÍ

 

 

a8

ÊËÏÐ  ÍÔÏÑÔÌÏÕÍÔ - ÐÁÍÔÅÑÌÐÏÑÍA6a7a8

 ÍÔÏÑÔÌÏÕÍÔ - ÐÁÍÔÅÑÌÐÏÑÍ

A3

To Top