ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαννόπουλος: “Οι οπαδοί του Άρη κύριοι με κάπα κεφάλαιο”!

Ο Αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού και της Football League Παναγιώτης Γιαννόπουλος μίλησε με αφορμή το παιχνίδι με τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον Άρη:

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με τον κόσμο του και είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος, ο Πανσερραϊκός το περιμένει σιγουρά το παιχνίδι με την Άρη, εγώ πιστεύω ότι θα έρθει κόσμος του και έχουμε ειδική κερκίδα και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, δεν είχαμε παράπονο από τον Άρη ποτέ ήταν ένα καλό παιχνίδι και ήσυχο το προηγούμενο.

Και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους φίλαθλους του Άρη είναι Κύριοι με κάπα κεφαλαίο και σας το εγγυώμαι.

Ποια κερκίδα θα δοθεί στους φιλάθλους του Άρη:

Το πέταλο θα δοθεί, χωρητικότητας 1.000 ατόμων και δεν έχουμε πρόβλημα αν έρθει τόσος κόσμος από Θεσσαλονίκη, θα τους βάλουμε και στην κεντρική κερκίδα. Είναι 10 ευρώ το εισιτήριο και θα υπάρχει ένα ειδικό εκδοτήριο για τον κόσμο του Άρη.

Για τον Πανσερραϊκό:

Ξεκινήσαμε με 14 και πήραμε την τελευταία μέρα  4 παίκτες γιατί δεν είχαμε να συμπληρώσουμε 18άδα  η ομάδα ήταν να μην κατέβει στο προταθώ και έχουμε ενισχυθεί και έχουμε μια καλή ομάδα.

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή:

Πήρε βαθμό αν και στο ‘92 ο παίκτης μας την έστειλε άουτ, θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αλλά και η Παναχαϊκή έχασε ευκαιρίες. Ήταν άλλη ομάδα και τώρα είναι άλλη.

Για το ποιος θέλει να κερδίσει ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη:

Ο καθένας θέλει να κερδίσει η ομάδα του, οπότε όλοι θέλουμε να γίνει ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι και οποίος είναι καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει.

Για το αν δίκαια ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση:

Βεβαίως και είναι δίκαια στην θέση που είναι και πιστεύω ότι θα ανεβεί ο Άρης.

Για τα φαβορί στο πρωτάθλημα:

Είναι η Παναχαϊκή ο ΟΦΗ και κρυφό χαρτί έρχονται τα Τρίκαλα. Μιλάμε και έλεγα προηγουμένως ότι σαν μονάδες και η δόξα έχει πολλά καλά ονόματα, τώρα γιατί η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Για το οικονομικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πανσερραϊκός:

Είμαστε οκ οικονομικά γενικώς, όμως  έχουμε ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε οπωσδήποτε, είναι μια υπόθεση του Στέβιτς που πρέπει να την λύσουμε άμεσα, αν δεν το λύσουμε θα έχουμε κάποια τιμή, αυτό που έβγαλε η Ουέφα είναι 330.000 χιλιάδες. Όταν ο κύριος Φορτούλας τον έφερε πείστηκαν  οι Σερραίοι  και θα έφερνε την επόμενη μέρα τα χαρτιά του παίκτη ότι η ομάδα που έχει τον ποδοσφαιριστή είναι ελεύθερος και δεν έφερε τίποτα, όταν ένας παίκτης είναι κάτω των 23 ετών και είναι από το εξωτερικό, πρέπει να φέρνει κάποια χαρτιά που είναι στάνταρ.

Με πιστέψανε οι κύριοι του διοικητικού τώρα αν δε μου φέρουν τα χαρτιά  δεν δέχομαι κανέναν παίκτη, ούτε καν στην πόλη. Ήταν σε μια άγνωστη ομάδα ο παίκτης στο εξωτερικό. Ποιος θα βρεθεί να τα πληρώσει. Αυτός που υπέγραψε έχει την ευθύνη, εμείς κάναμε και μήνυση στον κύριο Φορτούλα ότι ανήκει σε εγκληματική οργάνωση, του κάναμε μήνυση, δεν μπορεί να λέει φέρνω τα χαρτιά και την επόμενη να τα ξεχνάει και μας είπε ότι ο σύλλογος έπρεπε να τα πάρει τα χαρτιά όχι εκείνος δηλαδή να πάω εγώ στην Σερβία και να ζητήσω τα χαρτιά του ποδοσφαιριστή που μας έφερε εκείνος.

Σας το λέω εγώ τώρα, δεν έχει βγει πότε αυτή η είδηση, εμείς είμαστε που διοικούμε τον Πανσερραϊκό 2-3 άτομα αλλά είμαστε απόλυτοι, τον Γιαννόπουλο τον ξέρουν πολλοί, αλλά είναι εξίσου καλά άτομα και τα άλλα 2.

Για την υπόθεση του κύριου Καλαϊτζίδη:

Δεν ξεφούσκωσε, αλλά θα περάσει από την αθλητική δικαιοσύνη και αν δεν αποδείξει κάτι θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης εντός των ημέρων είναι να παρουσιαστεί.

Για τους οπαδούς του Πανσερραϊκού:

Χρόνια τώρα δεν μας έχει καλέσει ποτέ ο αθλητικός δικαστής, αν το κάνουν τώρα οι οπαδοί μας, συγχαρητήρια θα τους δώσω, αυτοί που ακολουθούν την ομάδα είναι σοβαροί άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα. Συγκινήθηκα με τους φίλαθλους της Καλλιθέας γιατί πήγαν στην κερκίδα που ήταν οι οπαδοί του Πανσερραϊκού και τους κέρασαν κρουασάν.

To Top