Οι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν για τους διακανονισμούς, αρκεί να πληρωθούν μέρος των οφειλών πριν φύγουν

Σε όλους τους παίκτες οφείλονται χρήματα. Σε άλλους λιγότερα, σε άλλους περισσότερα. Όλοι οι παίκτες ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν μέσα στη χρονιά. Ουδέποτε μπήκαν σε διαδικασία να κάνουν αποχή, να μην προπονηθούν, όπως συνέβη την περασμένη χρονιά. Ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και τώρα περιμένουν την διοίκηση να φανεί συνεπής στις δικές της και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν όσο γίνεται.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν πως οι παίκτες στην πλειοψηφία τους θέλουν να βρουν άμεσα μια συμφέρουσα λύση και για τους ίδιους (πρωτίστως), αλλά και για την ομάδα, στον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών τους από την φετινή χρονιά. Αντιλαμβάνονται όλη την κατάσταση, αντιλαμβάνονται τα προβλήματα ρευστότητας που υπάρχουν όχι μόνο στον Άρη, αλλά σε όλη την αγορά του μπάσκετ και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα.

Το ότι έκαναν υπομονή μέσα στη χρονιά και δεν βγήκε ούτε καν το αίσθημα της γκρίνιας προς τα έξω (με εξαίρεση μία φορά ένα θέμα που αφορούσε τον Μιχάλη Πελεκάνο), είναι στοιχείο που φανερώνει την υπομονή τους.

Οι παίκτες τη Δευτέρα θα κληθούν να συναντηθούν με τη διοίκηση και να συζητήσουν ο καθένας ατομικά για τις οφειλές. Γνωρίζουν περίπου τι θα ακούσουν, αλλά θέλουν – απαιτούν ίσως – να υπάρξει συμφωνία για διακανονισμούς, αφού πρώτα υπάρξουν και πληρωμές άμεσα. Οι παίκτες θέλουν να φύγουν για διακοπές έχοντας εισπράξει μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται (οι πληροφορίες αναφέρουν ένα ποσό κάτω των 150.000 ευρώ συνολικά) και είναι κάτι απόλυτα λογικό, όπως επίσης περιμένουν να υπογράψουν συγκεκριμένους διακανονισμούς, με ημερομηνίες καταβολής χρημάτων, κλπ.

Η διοίκηση θα επιδιώξει να κάνει πράξη την επιθυμία των παικτών και λογικά όλοι οι διακανονισμοί θα κλείσουν με την καταβολή μετρητών στους περισσότερους παίκτες. Αντιλαμβάνεται τους παίκτες και προσπαθεί να βρει τους τρόπους εκείνους για να τους ικανοποιήσει.

 

To Top