Οι πρώτες επιτυχίες για τις «κιτρινόμαυρες» γροθιές

Με επιτυχίες για τους πυγμάχους του Άρη ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – παμπαίδων, που πραγματοποιείται στην Ελευθερούπολη Καβάλας το διάστημα 24-27 Οκτωβρίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη κατακτήσει τέσσερα χάλκινα μετάλλια και έπεται και συνέχεια. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των παμπαίδων και στα 75 κιλά οι Πέτρος Τσιόνκης και Ευάγγελος Αρναουτίδης κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο αλλά παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση αποκλείστηκαν από τον τελικό της κατηγορίας τους.

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Μουράβας στα 52 κιλά και ο Δημήτρης Κατριβάνος στα 66 κιλά, μετά τη νίκη τους, έχουν κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους και σήμερα θα αγωνιστούν στα ημιτελικά για την συμμετοχή τους στον τελικό των κατηγοριών τους.

Τέλος, στην κατηγορία των παίδων ο Αλέξανδρος Ασκαρέλη στα +80 κιλά κέρδισε τον αντίπαλό του στα προημιτελικά και σήμερα αγωνίζεται για την είσοδο του στα μετάλλια. Από την πλευρά τους, οι Αχιλλέας Θεολόγου και Αλέξανδρος Βλάχος, που αγωνίστηκαν στα 66 κιλά, δεν κατάφεραν να προκριθούν στην κατηγορία τους παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

To Top