Οι Ράπτορς θέλουν τον Γιασικεβίτσιους!

Είδηση «βόμβα» από τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι που αναφέρει ότι οι Τορόντο Ράπτορς θέλουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη θέση του πρώτου προπονητή και είχαν συνέντευξη μαζί του!

ελικά, τα «μαγικά» του Σάρας από την μέρα που ανέλαβε την Ζαλγκίρις Κάουνας έχουν… παγκόσμιο αντίκτυπο. Ο προπονητής των πρωταθλητών Λιθουανίας θεωρείται το next big thing της προπονητικής στην Ευρώπη και μεγάλες ομάδες φέρονται έτοιμος να στρώσουν χαλί στα πόδια του για να του δώσουν τα «κλειδιά».

Ωστόσο, δεν παίζουν μόνες… Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, η φήμη του Σάρας έχει φτάσει και στο ΝΒΑ με αποτέλεσμα οι Τορόντο Ράπτορς να τον έχουν στη λίστα τους για την διαδοχή του Ντουέιν Κέισι.

Μάλιστα, τονίζεται πως ο πρόεδρος Μασάι Ουζίρι είχε ήδη συνέντευξη με τον Λιθουανό προπονητή για την θέση του head coach και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι Φοίνιξ Σανς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ που έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος head coach στην ιστορία του «μαγικού κόσμου». Δεν είναι απίθανο όμως να μην είναι ο μόνος, αφού πέραν του Σάρας, συνεντεύξεις σε αρκετές ομάδες έχει περάσει και ο Έτορε Μεσίνα.

Όσον αφορά στον Γιασικεβίτσιους, να θυμίσουμε πως είχε περάσει από το ΝΒΑ ως παίκτης και συγκεκριμένα από το 2005 μέχρι το 2007 φορώντας τις φανέλες των Ιντιάνα Πέισερς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Μάλιστα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος Γιόνας Μικλόβας από το basketnews.lt αναφέρει πως ο Ουζίρι ταξίδεψε στην Λιθουανία για να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

To Top