ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι “σίγουροι” του Σπανού κόντρα σε Πανιώνιο και το “plan b” για την κορυφή της επίθεσης!

Με ενδεκάδα… πρωταθλήματος θα παρατάξει αύριο τον Άρη κόντρα στον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Σπανός, που θα επιδιώξει με όλα του τα “όπλα” τη νίκη για να “σφραγίσει” το εισιτήριο για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” θα επιλέξει τον Καντιμοίρη για την εστία, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελούν οι Μπούρμπος (δεξιά), Τζανακάκης (αριστερά) και Δεληζήσης-Σόουζα, ως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Προβάδισμα για τη μεσαία γραμμή έχουν αποκτήσει οι Ιντζόγλου και Μουμίν, χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Νίκιτς αντί του πρώτου. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Πλατέλλας και Κάσσος, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Εφόσον ο Διαμαντόπουλος τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του και χρησιμοποιηθεί από τον Δημήτρη Σπανό, τότε θα διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης με τον Πασά να αγωνίζεται ως “ψευτοεννιάρι” στο πλευρό του.

Ειδάλλως, υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, με τον Πασά στην κορυφή και τον Παυλίδη να παίρνει θέση στην αρχική ενδεκάδα σε ρόλο “δεκαριού” στο 4-2-3-1 του 48χρονου κόουτς.

To Top