ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τραγικές ευθύνες του Ερασιτέχνη, οι επιπλέον όροι και το θολό τοπίο για τις απαιτήσεις της οικογένειας Καλαϊτζίδη

Με τραγική καθυστέρηση μηνών, ο Ερασιτέχνης Άρης δρομολογεί τις εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα κι ενώ χάθηκαν μήνες και μήνες. Ο Άρης με τη διοίκηση Οικονόμου έπεσε στα βράχια! Τώρα καλείται να την ξεκολλήσει, την ύστατη στιγμή. Μπορεί; Το σίγουρο είναι ότι πρέπει! Το οφείλει στον κόσμο της ομάδας που δικαιολογημένα νιώθει προδομένος.

Η γενική συνέλευση της Δευτέρας είναι πλέον γεγονός, μετά από εγκληματική αδράνεια όλων που συμμετείχαν ενεργά στο θέατρο σκιών των τελευταίων μηνών. Τη Δευτέρα μένει να φανεί ποιοι τελικά θα εμφανιστούν για να διεκδικήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κάτω από το βάρος των τραγικών ευθυνών, το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, δείχνει διατεθειμένο να ζητήσει επιπλέον όρους από τον νέο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως:

1. Καταβολή 100-150.000 ευρώ στον ΑΣ μέσα στην νέα χρονιά, ανεξάρτητα από τα ποσοστά των εισπράξεων.

2. Την ανάληψη των τμημάτων υποδομής της ομάδας, τα οποία πέταξε στα… σκουπίδια η προηγούμενη διοικητικά τάξη πραγμάτων. 

Φυσικά παραμένει το θολό τοπίο που έχει να κάνει με τα χρήματα που ισχυρίζεται ότι θα ζητήσει η οικογένεια Καλαϊτζίδη για την παταγώδη αποτυχία της ομάδας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Τι θα γίνει με τα χρήματα αυτά; Θα βαρύνουν τον σύλλογο ή θα είναι… “κληρονομιά”-βαρίδιο στον υποψήφιο νέο έφορο; 

To Top