Οι 14 και πλέον υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης!

Ούτε ένας, ούτε πέντε, ούτε δέκα! Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης ξεπερνούν τους… 14!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από την Voria.gr:

“Στην Αγία Τριάδα Νάουσας γιόρτασαν τα μέλη της «Αλληλεγγύης» του Απόστολου Τζιτζικώστα τα τέσσερα χρόνια της περιφερειακής παράταξης, που διοικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οικοδεσπότες οι δυο περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας, ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και η Νίκη Καρατζιούλα, ενώ το παρών έδωσε σχεδόν το σύνολο της ομάδας. Ο κ. Τζιτζικώστας έκοψε την τούρτα στα χρώματα της «Αλληλεγγύης», ενώ αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι αποδείχτηκαν δεινοί χορευτές…

-Τον Περικλή Πηλείδη έχει για επικοινωνιολόγο ο Μάκης Κυριζίδης, ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Το κόνσεπτ της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, αλλά και η πρώτη καμπάνια του δείχνουν ότι ο γνωστός επικοινωνιολόγος (μεταξύ άλλων στην καμπάνια του Κώστα Καραμανλή και του Απόστολου Τζιτζικώστα) έκανε πάλι το θαύμα του… «Θ2 – Θήτα εις το τετράγωνο» η παράταξη, διότι σε πλήρη ανάπτυξη το όνομα: «Θεσσαλονίκη Θετικά+». Και η προβολή στα social media αυτό το πρώτο διάστημα εξαιρετικά μεγάλη.

-Μετρήστε υποψήφιους δημάρχους για τη Θεσσαλονίκη ενάμιση χρόνο πριν τις εκλογές: Γ. Μπουτάρης, Χ. Αηδονόπουλος, Σ. Βούγιας, Σ. Καλόγηρος, Ε. Κυριζίδης, Β. Μωυσίδης και Γ. Κοζακίδης. Προσθέστε τώρα τον εκλεκτό της ΝΔ, την υποψηφιότητα του ΚΚΕ, την υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής, την υποψηφιότητα της Λαϊκής Αριστερής Ενότητας, τους Μένουμε Θεσσαλονίκη, μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα από τους Οικολόγους και βέβαια την ΑΝΤΑΡΣΙΑ. Μιλάμε για 14+ υποψήφιους, που χωρίς προσπάθεια θα φτάσουν άνετα στους 20. Απλή αναλογική για να διαρκούν 24 ώρες τα δημοτικά συμβούλια, χωρίς να λαμβάνουν αποφάσεις… Αφού για να βγει κάποιος δημοτικός σύμβουλος μάλλον θα αρκεί να έχει μεγάλο σόι ή πολλούς φίλους.

-Τη διαγραφή του από τη ΝΔ ζητά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δημοσίως και μέσω… Facebook. «Κύριε Πρόεδρε…..Ζητώ τη διαγραφή μου….Δεν θέλω να έχω καμμιά σχέση με την σημερινή ΝΔ……Ντροπή….Σεβασμός στην διαφορετικότητα….αλλά φτάνει ….η κατηφόρα της Δημοκρατίας μας….Θέλω να μείνω με τον τίτλο του αγωνιστή – νικητή….και όχι του κατεδαφιστή αξιών και αρχών….», γράφει ο κ. Ψωμιάδης, αναπαράγοντας ρεπορτάζ από το gay pride, που αναφέρει ότι συμμετείχε «πολυπληθής αντιπροσωπία της ΝΔ»”.

 

To Top