Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία της φανέλας του Άρη-Άκρως ικανοποιητική η νικητήρια προσφορά (photo)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η δημοπρασία της υπογεγραμμένης απ΄όλους τους παίκτες του Άρη φανέλας της ομάδας που διατέθηκε στο Charity Ιdols για φιλανθρωπικό σκοπό.

Άκρως ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα της δημοπρασίας, καθώς η νικητήρια προσφορά ξεπέρασε τα 200 ευρώ. Συγκεκριμένα η φανέλα “πουλήθηκε” για 226 ευρώ τα οποία θα διατεθούν ως μία μικρή οικονομική ενίσχυση στο ίδρυμα “Φλόγα”.

fanela_ARIS

 

Tι είναι το Charity Idols

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

CHARITY IDOLS

TΖΑΝΑΚΑΚΗ 40-42

1ος ΟΡΟΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ 10

ΑΦΜ: 997323426 ΔΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΝΠΙΔ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ

Είμαστε μια παρέα που “πάσχει” από δυσανεξία στις κοινωνικές ανισότητες. Η οικονομική κρίση ανέδειξε όλες τις αδυναμίες του Ελληνικού κράτους πρόνοιας.

Δημιούργησε όμως και τις κατάλληλες συνθήκες για παραγωγή νέων ιδεών και δράσεων. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιδέα και ήρθε η ώρα της δικής μας κινητοποίησης.

Με κίνητρο την κοινωνική μας ευαισθησία και εφαρμόζοντας τις αρχές της αλληλεγγύης και των πιστεύω μας, ανατρέξαμε στην φαντασία και στην πρωτοτυπία, προκειμένου να συγκεντρώσουμε χρήματα και να στηρίξουμε ιδρύματα που παράγουν κοινωνικό έργο.

Αποφασίσαμε να συλλέγουμε αθλητικά αναμνηστικά, προσωπικά αντικείμενα επωνύμων καθώς και να προσφέρουμε άυλες δημοπρασίες όπως, γνώρισε τον σταρ και πέρασε 2 ώρες μαζί του, βγες για δείπνο με VIP που θαυμάζεις και διάφορα πακέτα που προσφέρουμε σε συνεργασία με Συλλόγους και αθλητές.

Στη συνέχεια, τα αντικείμενα που φτάνουν στα χέρια μας, τα δημοπρατούμε μέσω της ψηφιακής μας πλατφόρμας και έτσι συγκεντρώνουμε, όσο δυνατόν περισσότερα κονδύλια για όσα περισσότερα κοινωνικά ιδρύματα μπορούμε.

Αυτή η μέθοδος συγκέντρωσης πόρων μέχρι σήμερα λάμβανε χώρα σποραδικά και τελείως ερασιτεχνικά.

Αυτό ήρθαμε να το αλλάξουμε.

Οι δημοπρασίες μας θα διεξάγονται σε συνεχή βάση, και εμείς κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίζουμε την προσέγγιση του σωστού κοινού δυνητικών πελατών, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δημοπρατούμενων αντικειμένων.

Τα ακαδημαϊκά προσόντα μας, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό μας αλλά και τις γνώσεις μας στον χώρο, μας επιτρέπουν να έχουμε υψηλότατες προσδοκίες από αυτή την προσπάθεια.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η συγκέντρωση χρημάτων για τα ιδρύματα, αλλά και το να εμπνεύσουμε την αλληλεγγύη και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας, ως μια νέα κοσμοθεωρία, αναγκαία όσο ποτέ πριν.

Εξάλλου, όπως λέει και το μότο μας, όλοι μαζί μπορούμε ακόμη και να αλλάξουμε ολόκληρο τον κόσμο!

Πρέπει να προσπαθήσουμε να τον κάνουμε καλύτερο, ειδικά για τους πιο αδύναμους συνανθρώπους μας.

Και τι καλύτερο από το να γίνουν μπροστάρηδες τα ινδάλματά μας!

To Top