Ομάδα και κόσμος δίνουν σήμερα απάντηση στο Παλέ! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Μέσα σε όλη τη… ζάλη από τα παρεπόμενα μιας τραγικής απόφασης ενός ανεκδικήγητου διαιτητή και μιας (φυσιολογικής βάσει του φύλλου αγώνα) δεύτερης σκληρής απόφασης ενός τυπικού αθλητικού δικαστή, ο Άρης βρέθηκε σήμερα (17:00) να παίζει σχεδόν με τη πλάτη στον τοίχο με τον Απόλλωνα Πατρών.

Το γεγονός ότι ο Άρης θα δώσει τρεις αγώνες χωρίς τον κόσμο του – εκτός κι αν μειωθεί η ποινή στο ΑΣΕΑΔ – καθιστά τον σημερινό αγώνα ιδιαίτερα κρίσιμο για διάφορους λόγους. Είναι εκτός συζήτησης ότι απαιτείται η νίκη, γιατί όπως είπε και ο Πρίφτης ειδικά μετά τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο, ο Άρης δεν μπορεί να έχει απώλειες στην έδρα του. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξει ο κόσμος που θα πάει σήμερα στο Αλεξάνδρειο πόσο άδικη ήταν η απόφαση του Αναστόπουλου, με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει, με τη συμπεριφορά που θα έχει.

Το έργο του Άρη δεν είναι εύκολο. Ο Απόλλωνας έχει κάνει κινήσεις που τον ενίσχυσαν σημαντικά σε σχέση με την περσινή περίοδο, κυρίως με Έλληνες παίκτες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος σήμερα, ειδικά από τη στιγμή που θα απουσιάσει και πάλι ο Τόρεϊ Τόμας. Είναι καλό ότι ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε πήρε στα πόδια του μια βδομάδα προπονήσεων με την ομάδα και θα είναι ακόμα πιο έτοιμος, όμως σε κάθε περίπτωση το κενό του Τόμας είναι μεγάλο.

Εννοείται και πως σήμερα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσει ο Άρης αν πρώτα δεν παρουσιάσει στο παρκέ σωστή αμυντική λειτουργία. Αυτή είναι η βάση του, έτσι έχει κερδίσει φέτος και έτσι θα συνεχίσει να το κάνει…

To Top