ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομάδα και κόσμος μαζί στο “καυτό” Αλεξάνδρειο!

Όλοι οι δρόμοι σήμερα στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα με το Λαύριο! Ομάδα και κόσμος θα παλέψουν μαζί κόντρα στο Λαύριο, σε έναν αγώνα δίχως… αύριο. Μια γροθιά! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το ραντεβού στις 18:00. Πέρα από ένα παιχνίδι, είναι μια συνάντησης επιβίωσης! Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για αγωνιστική σωτηρία της ομάδας, πέρα από την επιβεβλημένη λύση της διοικητικής «ομηρίας» του συλλόγου.

Τα κουπόνια ενίσχυσης είναι μια πρώτη αφορμή για να δοθεί μια ακόμη βοήθεια προς την ομάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό θα υπάρχουν σήμερα 4.000 κουπόνια των 10 ευρώ και 500 των 50 ευρώ προκειμένου να προμηθευτεί ο κόσμος και να στηρίξει την ομάδα οικονομικά μια και τα χρήματα θα πάνε απευθείας στην ομάδα!

Διαβάστε τις σχετικές ανακοινώσεις του ΑΣ Άρης:

  • “O ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί όλο τον λαό του ΑΡΗ να παρευρεθεί στον αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ την Τετάρτη 14/02 και ώρα 18:00 στο «Nick Galis Hall».

Επιβάλλεται σε όλους μας να δώσουμε το παρόν στον κρίσιμο αγώνα με το Λαύριο και να στηρίξουμε τον Αυτοκράτορα στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Σε όλες τις θύρες του γηπέδου θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του ΑΣ ΑΡΗΣ για τους παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Όλοι μαζί ενωμένοι  μπορούμε να τον βγάλουμε από το αδιέξοδο που βρίσκεται”!

  • “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διευκρινίζει και ενημερώνει όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που θα  παρευρεθούν στον αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ την Τετάρτη 14/02 και ώρα 18:00 στο «Nick Galis Hall» , ότι το κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης του ΑΣ ΑΡΗΣ για τους παίκτες της ομάδας είναι προαιρετικό και δεν αντικαθιστά το εισιτήριο εισόδου”.
To Top