ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οπαδός της Τραμπζονσπόρ πήγε να κλέψει τρόπαιο της Φενέρ από το μουσείο της

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αφού οπαδός της Τραμπζονσπόρ συνελήφθη ν΄ αρπάζει ένα τρόπαιο από το μουσείο της Φενέρμπαχτσε, φωνάζοντας: «Πόσα χρόνια περιμένω για αυτό το πρωτάθλημα»!

Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ένας επισκέπτης το πρωί της Τετάρτης (11/1) έσπασε το τζάμι της τροπαιοθήκης και πήγε να αρπάξει την κούπα που είχε σηκώσει η τουρκική ομάδα τη σεζόν 2010/11, φωνάζοντας μάλιστα: «Πόσα χρόνια περιμένω για αυτό το πρωτάθλημα»!

Ο δράστης δεν κατάφερε να διαφύγει, καθώς έγινε αμέσως αντιληπτός από την ασφάλεια του μουσείου και έτσι συνελήφθη επ’ αυτοφώρω! Στην εξακρίβωση στοιχείων που έγινε, πρόκειται για τον Χαλίτ Σαχίν, ο οποίος είναι γεννημένος το 1978 στην Τραπεζούντα και είναι οπαδός της Τραμπζονσπόρ, η οποία κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα στην Τουρκία τη σεζόν 1983/84.

Ωστόσο, η επιλογή του τροπαίου της σεζόν 2010/11 μόνο τυχαία δεν πρέπει να ήταν από τον Σαχίν, καθώς τη συγκεκριμένη χρονιά η Τραμπζονσπόρ είχε χάσει το πρωτάθλημα από τη Φενέρμπαχτσε στην ισοβαθμία, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τερματίσει στην κορυφή με 82 βαθμούς, αλλά η Φενέρ ήταν καλύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια…

Πηγή: sport-fm.gr

To Top